"Vanha nainen hunningolla!"

Tai no hunningolla ja hunningolla... Minä nyt missään siellä ole, tai ainakaan noin kirjaimellisesti, vaan lähinnä tässä nyt ehkä on kyse vain blogiyhteistyön merkeissä sen oman mukavuusalueen ulkopuolelle siirtymisestä. Tätä yhteistyötä kun piti ihan okeasti vähän funtsia tarkemmin, kun toki noita vaatejuttuja olen jonkun verran tehnytkin, mutta nämä treeni- ja trikoovaatteet nyt ovat jo himppasen astetta enemmän, minä kun en enää tässä iässä välttämättä koe näitä treenivaatejuttuja (tai siis näiden näyttämistä täällä somessa, sitä tässä nyt lähinnä tarkoitin) itselleni niin luonteviksi. On varmaan tullut mieleenkin (kuten tietty kehoon myös) jo se tietynlainen vanhuus ja toisaalta ehkä myös ajatus, että nämä sopivat varmaan paremmin nuoremmille ihmisille.


Postaus on blogiyhteistyö Mighty Solon kanssa.


Kun onhan se nyt totta, että oikeasti nämä jutut nyt olisivat lähinnä minun tyttärilleni tarkoitettuja, mutta sitten toisaalta kävin ajattelemaan tätäkin asiaa hieman tarkemmin ja tulin siihen tulokseen, että himskatti vie, kaikkihan me tässä maailmassa vanhennutaan, myös ne niin kauniit ja somat parikymppiset. (Jollainen minä olen ollut joskus tsiljoona vuotta sitten, siis se parikymppinen.) Kaikki tulevat aikanaan tähän "suloiseen" keski- ikään, niin siihenkö sen kaiken elämän sitten pitäisi loppua?


No ei minun mielestäni, kyllä me tämän ikäisetkin vielä hankitaan edelleenkin mm. noita treenivaatteita, lenkkeillään ja käydään salilla, niin nämä vaatteethan ovat myös meille niitä hyvinkin tärkeitä asioita. Eli ei meillä keski-ikäisilläkään naisilla se elämä suinkaan lopu sen kaksvitosen täyttämisen jälkeen, kun kukaan meistä ei taida voida sitä omaa ikääntymistään kuitenkaan millään lailla estää. Joten miksi ei siis myös tällainen yhteistyö/postaus. Annetaan reilusti mennä vaan eteenpäin, elämä on elämistä ja niiden ihanien ja mielekkäiden juttujen tekemistä ja kokemista varten.


Ja toisaaltahan tämä vaatejuttu nyt natsaa aika kivasti tähän omaankin elämäntapamuutos -remppaani, sillä minä niin innokkaasti odottelen niitä kauniin keväisiä lenkkisäitä. Olen toki käynyt lenkillä muutenkin, mutta odotan kyllä (edelleenkin) niin malttamattomana sitä kevättä ja aurinkoista säätä. Ne uudet vaalean lilat lenkkarit kun suorastaan huutavat pääsevänsä tuonne kuiville kaduille.


 Nappasin kuvaan myös tämän päiväisen ruokani sekä tuon jo suorastaan rakkaudeksi tulleen tyrni -mocktailin, josta muuten saattekin seuraavassa postauksessa sen ohjeen. Olen aivan koukuttunut tuohon raikkaan kirpsakkaan juomaan ja tänään tosiaan tein sellaisen myös jälkkäriksi. 


Rakastan salaatteja sekä sosekeittoja yli kaiken. Itse asiassa voisinkin niillä elää aika pitkälle, tosin kyllä (sopivassa suhteessa) se pizzakin aina välillä edelleenkin maistuu, mutta pääpiirteittäin nuo erilaiset salaatit ovat kyllä se oma juttu. Ja vaikka kuvissa ei nyt maitoa tai leipää olekkaan, niin kyllä minä toki myös niitäkin käytän. Maitoa pitää kahviin ehdottomasti laittaa, kun minusta se musta ei vaan maistu hyvältä. Ja leipä... no siitähän en vaan voi (enkä haluaakkaan) kokonaan luopua, mutta esim. tänään se oli sesam -näkkäriä.


Ja tuota vettä ja vettä, no sitä olen opetellut nyt juomaan huomattavasti enemmän kuin ennen. Jokainen aamu teen itse Sodastreamilla hapotettua vettä ja sitä pullon taikka pari yritän juoda, kun eikös sitä "Vesi vanhin voitehista" -kin sanota, vai mitenkäs se nyt menikään? Ai juu... ja tämän oman "trimmini" tilanne on nyt seuraava, siis mitä nyt eilen illalla itseäni mittailin, niin lantio -6cm ja vyötärö -5cm, eli aika hyvällä mallilla mennään.


Ja sitten vielä sananen näistä uusista trikoojutuistani, eli tämä oli minulle aivan uusi tuttavuus, mutta todellakin oikein mukava sellainen. Mighty Solo (<- click) on ruotsalainen treenivaatebrändi, jonka vaatteet ovat mielestäni todella kauniin näköisiä sekä niin kivan tuntuiset päällä, nuo omani ovat Mesh Stockholm -sarjan toppi sekä legginsit. Valitsin siis varman päälle, mutta käyppä kurkkaamassa nuo kaikki kauniit vaihtikset, esim. värikkäämmät Cuba ja Fiji -sarjan jutut ovat todella kauniin näköisiä. 


Tällä hetkellä setin ostaja saa nettikaupasta tuon -10% alen Mighty Solon tuotteista,
mutta blogini lukijana saat koodilla: mightytiina 15% alennuksen.
Alekoodi on voimassa 3kk.

"Polku parempaan versioon itsestäsi ei ole koskaan helppoa, varsinkin kun vastuu lepää omilla harteillasi. Tulet kohtaamaan haasteita ja joskus epäonnistut. Luopuminen on helpoin valinta, mutta se ei ole valinta, joka sinun on tehtävä. Mighty Solo auttaa sinua muuttumaan paremmaksi versioksi itsestäsi tarjoamalla toiminnallisia urheiluvaatteita, jotka pitävät sinua motivoituneena ja keskittyneenä tärkeään harjoitukseesi."

- Mighty Solo -

"Be faster, be stronger,
be mighty solo!"

♥  ♥  ♥Näillä jutuilla tänään,
 huomenissa laitan sitten tuota lupaamaani tyrni -moctailin ohjetta.

Palataan,Tiina
Kommentit

  1. Voi voi Tiina...mikä vanha viisikymppinen mukamas on??? Höpsistä :D Minä olen 26v sinua vanhempi, mutta käytän treenivaatteita, käyn kuntosalilla 1 -2x viikossa ja sauvakävelen 5 - 7 x viikossa. Tänään kävin lääkärintarkastuksessa ja olen hyväkuntoinen...oli lausunto :) Hänen mielestään tuntuu, että olen noin 10 -15 vuotta ikäisiäni paremmassa kunnossa. Vuosi sitten tehtiin kuntotestit kuntosalilla, sieltäkin sain samanlaisen lausunnon :D Kommeteissa oleva kuvani on 2 - 3 vuotta sitten otettu. Tämä nyt menee jo itseni kehumisen puolelle! Siksi näin kirjoitin, kun ajattelet itseäsi vanhana naisena, pois sellainen, olet parhaassa iässä, hyvännäköinen ja - kuntoinen nainen :D Tsemppiä meille kaikille naisille, pidetään itsestämme huolta ja mielemme nuorena, se on tärkeää- Tsemppiä jokaiseen päivään <3 Tepa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei se nyt enää ihan heinänuorikaan ole, kyllä se on vaan pakko myöntää. Oma vanhin täyttää kesällä jo kolmekymmentä, niin onhan sitä totuutta senkin mukaan katsottava silmiin. Mutta sanottakoon nyt vielä, että mikäli joku nyt käsitti väärin, niin en todellakaan itse haikaile sen nuoruuden perään ja olen mielestäni juuri oikean ikäinen ja ihan sen suhteen sinut, no toki noita naamakurttuja nyt voisi vähän vähemmän olla, mutta minkäs tälle. ;)) Heh! Mutta tuohon postaukseeni liittyen, niin itse en vaan ehkä koe omaa oloani ihan kotoisaksi noiden treenitoppien esittelijänä, vaikka niitä tottakai melkein jokainen päivä käytänkin. Mukavaa viikkoa sinne. :) - Tiina

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)