Keittiöjuttuja

Nyt muutamia kuvia keittiöstä, tai lähinnä nyt ensin ihan näistä meidänkin normiarjessa käytettävistä keittiön jutuista. Joskus aiemmin kirjoittelinkin -> (mm. täällä) jo näistä Orthex:n uusista innovaatioista, biobohjaisesta muovista valmistetuista keittiövälineistä, jotka ovat siis valmistettu käyttämällä sokeriruokoa ja pohjoismaista puukuitua. Nyt sarjaan on tullut lisää keittiövälineitä ja kaupallisessa yhteistyössä sain niitä taas pienen setin käyttööni. 

Postaus on kaupallinen yhteistyö Orthex Group:n kanssa.


Minä olen kyllä tykännyt näistä käytössä, noissa on mielestäni miellyttävän tuntuinen tuo kädensija ja lisäksi tuo puukuituisen näköinen ulkonäkö miellyttää minua. Noita ei kyllä tarvitse piilotella laatikon perukoille, ne saavat roikkua tuossa käyttövalmiina. Jos keittiövälineistä nyt ylipäätänsä voi sanoa niiden olevan kivan näköisiä, niin mielestäni nämä ovat juuri sitä.
Lisäksi paketissa oli muutama GastroMaxin veitsi, hyväksi on kyllä havaittu nekin, sillä myös näissä on mielestäni mukavan tuntuinen tuo kahva. Tämä voi olla hiukan hassua, mutta minulle mm. veitsissä (toki sen terävyyden/leikkaavuuden lisäksi) on todella tärkeä se "heti -tuntuma", minulla jää näköjään hyvin herkästi käyttämättä kädessä ärsyttävän tuntuinen veitsi.


Ja ne kaikki bio- ja kierrätysmateriaalista tehdyt keittiövälineet löydät (click->) täältä. Lisää keittiön keväisempiä tunnelmia on muuten tulossa ensi viikolla, samoin myös noista kuvan aineksista on näiden kuvien ottamisen jälkeen oikeasti tehty jotakin, mutta siitäkin sitten myöhemmin lisää.Nyt toivottelen oikein ihanaa viikonloppua kaikille.


Palataan taas,Tiina
Kommentit