Kompakti väliaikamalli

Niin... Meidän olkkari on nyt ns. väliaikamallissa, tai kai se lähinnä nyt on väliaikatila kyseessä. Viikonloppuna kun viimeinkin alkoi tuon olkkarin pienimuotoinen rempppa, tai itse asiassa ei se nyt sitten loppupelissä enää ihan pienimuotoiseksi jäänytkään, siellä kun ensimmäiseksi tyhjennettiin koko tila ja seuraavaksi maalattiinkin jo kattoa. 


Kuvan kukat saatu Huiskulalta.


Ja siksipä olohuone piti nyt väliaikaisesti siirtää muualle ja luontevasti sen paikka on nyt tässä ruokailutilassa. Täältä taas huonekalut ovat ripoteltuina mikä mihinkin, mutta onneksi sentään mahtuivat sisälle taloon. Meillä on nyt pienoisen hetken verran aika kompaktin kokoinen olkkari. Mutta tiedättekös... Ei haittaa yhtään, oikeastaan tämä kaikkine runsaine tavaroineen tuntuu jopa kodikkaalta bohomaiselta pesältä ja tykkään tästä nyt oikeastaan aika paljonkin.


 Mutta pientä väriäkin on jo tullut, sitä aavistusta keväästä. Hassua, sillä se oikea talvihan tuntuu vasta nyt tulleen, mutta silti minun fiilikseni ovat jo aivan täysin kevään odotuksessa. Ilmeisesti ehdin sen lumen puuttuessa siirtyä jo niin keväiseen fiilikseen, uudet suloisen roosat lenkkaritkin saapuivat eilen, mutta ilmeisesti on vielä tovi odoteltava niiden käyttöönottoa. 


Ja tietenkin myös tänne väliaikaiseen olkkariin piristyksesi kukkia, ja tietty noita omia lemppareitani: anemoneja, leinikkejä ja eucalyptusta. Noihin valkoisiin kukkiin en vaan ikinä kyllästy!


Pihatalosta tuli vaihdossa entinen telkkarikin tänne, kun kuulemma uusi semmoinenkin "kone" on tulossa. Noh, kai se sitten se miehinen mielipide tarvitsee uudistettuun olohuoneeseen uuden telkun. Itse en noista telkkujutuista nyt oikein koskaan ole ollut kiinnostunut, minulle on riittänyt aina mm. ihan maltillisen kokoinen telkku, kunhan siitä nyt vaan ne omat lempparit (lähinnä Netflix) näkyvät, niin muulla ei ole ollut väliä. Mutta en toki ole myöskään pahoillani uuden tv:n hankkimisesta, suotakoon ne tärkeät jutut nyt noille miehille, jos ne nyt heitä ilostuttavat.


Näillä sisusteluilla tänään, 
seuraavaksi pientä vilautusta tulevasta kukkaisesta tapetista ja toivottavasti jo vähän muustakin. 


Palataan taas,


Tiina

Kommentit

  1. Lempeät väritykset pesässä, tuolla varmasti viihtyy niin telkkarin kuin ihan vaikka kirjan seurassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuo piskuinen olkkari kyllä sen hetken todellakin ajoi asiansa, mutta nyt on taas olkkari omalla paikallaan. Kiitti kommontistasi ja oikein mukavaa viikkoa sinne. :D

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)