Pihatalon joulua ja ajatuksia joulun vietosta

Oikein hyvää uutta viikkoa kaikille, niin vain tämänkin joulukuun ensimmäinen viikko on mennyt. Nautin (Vaikka lunta ei ole yhtään!) niin tästä joulun odotuksen ajasta, tämä vaan on minun mielestäni sitä vuoden ihaninta aikaa, se itse joulu kun aina mennä humpsahtaa ohitse niin kovin nopeasti. Ehkä pitäisi senkin suhteen oppia hieman hölläämään, sillä tarvitseeko sitä niin "orjallisesti" noudattaa niitä kaikkia ennenkin tehtyjä juttuja? Jospa tänä jouluna ottaisi vain ihan rennosti, tekisi just sitä mitä itse haluaa, ei tekisi asioita vain "koska aina ennenkin on tehty niin" -mallilla. Kuulostaa tässä kirjoittaessa niin kovin fiksulta, mutta ehkä se tämäkin joulu menee ihan samalla höösäämisellä niinkuin ennenkin, siis mikäli nyt itseäni yhtään jo tunnen. (!)


No joka tapauksessa me olemme joulun pihatalossa, se nyt ainakin on varmaa. Ja sitä joulua ajatellen laittelin sinnekkin jo hieman jouluista tunnelmaa, eli aloitellaanpas nyt ensin täältä makkarin puolelta. Mitään suuria juttuja ei tännekkään ole tulossa, se joulufiilis laitetaan tänne aika samalla periaatteella kuin Helmeenkin; itse tehtyjä paperisia koristeita, kynttilöitä sekä jokunen hyasintti, siinäpä se.


Tai tännekkin tuodaan jonkinlainen pieni joulupuu. Minä en niinkään sitä olisi tarvinnyt, ihan esim. pelkkä havunoksa olisi riittänyt, mutta tuo puoliso haluaa ehdottomasti sen joulupuun, joten tehdään tietty sitten niin. Nyt vain mietitään kuusen ja männyn välillä, Helmeen laitoin eilen illalla männyn, (Jonka armas sisareni ja hänen puolisonsa minulle toimitti. Kiitos. ♥) siinä palasin siihen toissavuotiseen juttuun, se mänty kun on minusta niin kaunis joulupuuna.


Paperisia tähtiä, havuja ja valoja, enpä minä muita koristeita juuri kaipaa. Ne entiset monenkirjavat joulut näyttävät minun osaltani olevan historiaa. Värirajoitteisella tyypillä on edelleenkin värirajoitteinen joulu, heh! ;))
Näillä pihatalon tunnelmilla tänään.


Ja lopuksi infoan tuon jouluisen arvonnan voittajat,
eli palkinnot menevät seuraaville:
Sari, Noora sekä Liisa.
Laitan voittajille viestiä ihan pikimmiten.

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille.


Tiina

Kommentit

 1. Ihana tunnelma on pihatalossa <3 Yritin kommentoida myös fb:hen, ilmoitti, että se kohde on poistettu, sitä ei voi kommentoida? Terveisin Tepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tepa, voi kiitos! <3 Joo, muokkasin sitä Fb:n juttua hieman, niin voi olla ettei hetkeen näkynyt.

   Poista
 2. Ihastuttava jouluinen tunnelma pihatalossa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)