Uutta sohvaa ja jotain muutakin...

Heippatirallaa vaan kaikille! Nyt tulee oikea sekametelisoppa -postaus, tässä kun on viimein tuota uutta sohvaa, vähän olkkarin uudelleen järkkäilyä sekä lisänä myös tätä nyt akuuttia paperisten tähtien/koristeiden laajentunutta askarteluvimmaa. Eli vähän kaikkea soppaa samassa sotkussa. Niin, siis kävimme tässä reilu viikko sitten viimein hakemassa tuon uuden sohvan ja tässäpä se nyt sitten on, ja valinta oli jo valmiiksi funtsittu, se on tuota samaa Ikean sarjaa mitä tuo vuosi sitten osin synttärilahjaksi saamani tuolikin, eli Stocksundiahan se. Noin viikon kokemuksella sohva on osoittautunut oikein mukavaksi ja pehmoiseksi, tai kuulemma on osoittautunut, näin se tuo perheen miespuolinen on infonnut. :)) Minä kun olen enemmänkin keskittynyt telkun katseluun tuosta tuolilta, niin en ole sohvalla juuri makoillut.


Kuvassa näkyy myös pienoinen muutos, me kannoimme sen peltikaapin yläkertaan ja vastaavasti yläkerrasta tuli tuo pöytä tänne. Ja kummasti se vaan antaa enemmän valoa ja avaruuden tuntua, vaikka ei pienestä asiasta olekkaan kyse. Kuvassa näkyy myös yksi askarteluni; tuo paperipusseista liimailtu koriste. Olen siis aivan addiktoitunut noihin, niitä on helppo, kiva ja aika nopea tehdä, lisäksi ne ovat minun mielestäni niin kauniin näköisiäkin. Pienellä vaivalla siis monta hyvää juttua. Ohjeen ko. tähtiin löydät vaikkapa täältä.Uusi olkkarin pöytä on hakusessa, joten kirppareita olen jo hyvän tovin katsellut sillä silmällä, tosin vielä en ole törmännyt siihen etsimääni. Tai totta puhuen, niin en vielä oikein edes tiedä mitä ja millaista etsin, mutta ehkä sekin selviää aikanaan.


Olohuoneen seinällä on lisää noita askartelujani, nuo koristeet tein ruskeasta voimapaperista, ihan tavallisesta valkoisesta printtauspaperista ja kuviolliset tapetin loppupätkistä. Noihin koristeisiin löydät huippukauniit ohjeet & kuvat tästä.
Ja se joulu, no se alkaa meillä hiipiä jo aikamoisella rytinällä.

♥ ♥ ♥
Ai juu... ruokailutilan tuolit ovat myös osin vaihtuneet, ne valkoiset saivat uuden kodin ja bongasin Amanda B:ltä meille nuo kaksi ristikkoselkäistä tuolia lisää. Noitahan meillä olikin jo entuudestaan, niin nyt vain sain viimein hankittua nuo puuttuvat kaksi. Sävyltään ovat hieman erilaiset kuin entiset, mutta minusta se ei haittaa, enemminkin tuovat kivaa vaihtelua. Muuten on aivan samat metkut ja kujeet. Edelleenkin  ne uudet olkkarin tapetit ovat kassissa tuolla vaatehuoneen nurkassa ja uudet korkeammat jalkalistat vielä kaupassa. Olen tehnyt itsekseni jonkinlaista to do before christamas -listaa, eli tapetit seinälle ennen joulua -ajatusta, mutta en ole muistanut täällä kotona siitä edes sanoa/mainita, joten ne tapetit ovat siellä kassissa ehkä (lue; mitä varmimmin) vielä joulun jälkeenkin. Heh!


No mutta... 
Kaikesta hömpänlömpästä huolimatta oikein kivaa loppuviikkoa.


Palataan taas,

Tiina

Kommentit

  1. Nyt on ihana, kun on samaa sarjaa tuon tuolin kanssa! Jotenkin ilmavampi , kun siinä on nuo jalat näkyvissä! Entiseen verrattuna, siis kevyemmän oloinen, kaunis on! Ihania nämä sinun koristeet, niillä saa kivasti elämää tilaan! Mukavaa loppuviikkoa! Tepa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)