Retrohenkinen löytöni

 Että voikin "lapselle" tulla näinkin vähästä niin hyvä mieli, heh! Olen jo jonkin aikaa suorastaan luurannut kirppareilla, katsellut Torista ja myöskin huudellut tätä juttua tuolla meidän alueen Fb -kirppareillakin. Ja tässäpä se taas nähdään, että kun olet vaan sinnikäs etkä anna periksi, niin kyllä se sun haluama juttu sitten lopulta osuu kohdalle. Nyt sitten viimein itselle kävi näin ja löysin tuon rottinkisen hyllyn tänne työhuoneeseeni. Ja hei, se muuten löytyi jopa ihan tästä läheltä.Rottinkiset jututhan oli sisustuksessa muotia joskus silloin vuonna miekka ja kirves, eli silloin kun minäkin olen ollut nuori, mutta nythän ne ovat taas bohomaisen sisustustrendin innoittamina nousseet uuteen kukoistukseen. Se minun hyllyni oli aika paljon ns. kiemuraisemman ja muutenkin sellaisen romanttisemman mallinen, mutta sellaista en enää halunnut. Halusin nyt vaihteeksi tälläisen hieman simppelimmän vaihtiksen, tai oikeastaan juuri tämän kyseisen mallisen hyllyn.


Sitkeys siis tuotti tässäkin tulosta ja pari päivää sitten se käytiin meille hakemassa. Ja noh, en tiedä teistä, mutta minun mielestäni se sopii meille, meidän työhuoneeseemme ja muutenkin minun tyyliini kun nenä päähän.


No joo... Johdot kyllä rumasti roikkuvat edelleenkin tuolla pöydän takana, eli niille pitänee vihdoinkin käydä etsimässä se johdoille tarkoitettu kiekuratsydeemi. 


Eikös olekkin aika jees?Samalla reissulla kävin nappaamassa Jyskistä tuon seinävalaisimen, ja itselleni "ei luonteenomaisesti" halusinkin nyt tänne tuon punaisen mallin, tuonne pihatalon keittiöön kun ostin seinävalaisimeksi sen mustan version.No mutta...
Näillä tänään ja oikein kivaa torstaita teille kaikille.


Palataan,

Tiina

Kommentit

 1. Hyvältä näyttää hylly! Kiva juttu, että löysit etsimäsi. Minä luovuin kaikista rottinkikalusteistani, kun kesämökki myytiin Mikkelistä! Oli hyllyjä, tuolia , pyöreitä pöytiä jne. Kauniita ovat ja kestäviäkin. Onnea hyllynomistajalle :) Terv Tepa

  VastaaPoista
 2. Ihana<3 Hitto, miekin haluun samanlaisen! Terv. Maisa

  VastaaPoista
 3. kaunis hyllykkö ja sopii hyvin työhuoneeseesi. Etsivä löytää!

  VastaaPoista
 4. Tepa, kiitos vain, tätä olen etsinyt jo jonkin aikaa. 😂🙏🏻♥️

  Maisa, no eikös olekkin kiva löytö? 😊👌🏻

  Kaisa, niin minustakin. 😊🙏🏻♥️

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)