Illallinen tähtitaivaan alla

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille, tai noh, tiistaitahan tässä kyllä taas jo mennään. Ulkona sataa ja myrskyää, ukkonenkin tuntuu jyristelevän aika lailla. Iltapäivälle tosin taitaa olla luvattu taas lämpöistä ja aurinkoista säätä, joten sitä taas odotellessa. No mutta nyt asiaan, eli meidän viime viikonloppuun, sillä meillähän oli täällä se Keskiaikaiset Markkinat & Syystulet -tapahtuma, ja täytyy kyllä sanoa, että olipa kiva juttu kaiken kaikkiaan. Nyt jokunen kuva siitä meidän Illallinen tähtitaivaan alla -ruokailusta, paitsi ettei se tähtitaivas ehtinyt tuona ruokailun aikana tulla, se kun loppui jo klo 20. No joka tapauksessa hauskaa oli ja ihania uusia tuttavuuksiakin tuli, joten mielestäni tapahtuna onnistui erittäin loistavasti. 

Valitettavasti markkinoille en muistanut kameraa ottaa, samoin iltarientoihin sitä en sitten myöskään ottanut, joten nyt kuvia vain siitä meidän ruokailuhetkestä.
"Nyt kannattaa kutsua mukaan ystävät, naapurit, tutut ja myös tuntemattomat. Rohkene tulla myös yksin ja istahtaa ventovieraan viereen. Näin syntyy uusia kohtaamisia, yhteisöllisyyttä, parhaimillaan löytyy uusia ystäviä, kannustaa Sakke ry:n toimminanjohtaja Niina Härkönen."

Kiitos Niina, tapahtuma oli aivan loistava. Tämä on juuri sitä mitä me täällä tarvitaan, sitä yhteisöllisyyttä ja uskoa tulevaan ja omaan kauniisen kaupunkiimme. 
Sillä kyllä, Savonlinnassa on hyvä olla ja elää. Näitä ehdottomasti lisää.
Ruokailun lomassa me saimme nauttia Savonlinnan Musiikki- ja tanssiopiston street dance -tanssiryhmien esityksistä. 

Jostakin syystä (?) omista eväistä jäi kunnolliset kuvat nappaamatta, joten kurkataan siis näin sujuvasti naapuripöydän ihaniin herkkuihin.


Ja toki kiitoksen ansaitsevat myöskin BLC Telecom, Ammattiopisto Samiedu (heidän kondiittoriopiskelijansa loihtivat meille herkulliset jälkkärit), LähiTapiola Savo-Karjala, jotka omalta osaltaan auttoivat tapahtuman järjestämisessä.


Samoin  kiitos huippukivasta iltaseurasta; Niina, Marko, Erja & Mika.
"Jatketaan harjoituksia"...  ♥
Näillä tunnelmilla tänään.

Palataan taas,


Tiina

Kommentit

  1. Teillä ollut mukava viikonloppu ja tapahtuma siellä. Herkulliset tarjottavat ja hienoa ohjelmaa.
    Mukavaa ja aurinkoista syyspäivää!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)