Syysfiiliksiä

Oleko sinä lämmennyt tälle tämän syksyn (yhdelle) sisustuksen trendivärille, sinapinkeltaiselle? Tässä jokin aika sittenhän tuota itsekkin puntaroin, kun sinappisia sävyjähän näkyy kaupassa aikalailla. Sitä on taas tänä syksynä niin aatteissa, asusteissa sekä tottakai myös sisustuksessa.  Jollakin tapaa tuo väri näyttää niin kivalta, mm. ne pellavaiset sinapinkeltaiset pussilakanat ovat aivan ihanat. Silti tämä värirajoitteinen aina arastelee noiden värien käyttöä, se kyllästyminen kun yleensä tuppaa minulle tulemaan aika nopeasti ja sitten vaan huomaan palaavani siiten samaan värittömään sisustusväriin, tai värehin. Se paletti kun vuodesta toiseen koostuu mustasta, harmaasta, valkoisesta ja beigestä. No roosaa on kyllä ripauksina ollut jo monta vuotta, tosin siitä väristä pidän myös vaatteissani.
Mutta ennen uusien tyynyjen tai päällisten hankintaa kaivelin tuota omaa komeroani ja sieltä löysin taas nuo jo monen monta vuotta vanhat päälliset sekä tuon viltin, joten taidanpa nyt koettaa suorittaa sitä värisiedätystä taas kerran näillä vanhoilla tekstiileilläni.

Mutta yksi uusi juttu täällä kyllä on, löysin nimittäin tuolta Amanda B Outletistä tuon mustan käsinojallisen tuolin. Mielestäni sen paikka on kuin tehty tuohon ruokailutilaan, mustan lipaston vierelle.
Maljakossa olevat ruoko -oksat ovat lehdistään jo alkaneet kellastua, mutta ne sopivat juuri hyvin tähän alkusyksyn tunnelmaan ja väreihin, joten enpä taida kiirehtiäkkään niin vaihtamista.
Näillä tänään,


Tiina

Kommentit