Astetta fiinimpi reppu & alekoodi!

Mm. asuntomessuille lähtiessä sen taas huomasin, nimittäin erään harmillisen laukkuvajaukseni. Kasseja ja laukkuja on kyllä totta puhuakseni minullekkin kertynyt jos minkälaista, mutta reppua en ole omistanut vuosikausiin, en varmaan ainakaan viiteentoista (!) vuoteen. Ja tosiaankin mm. tuolla messuilla käyneenä olen (sen ensimmäisen kivuliaan olkapää -kantoreissun jälkeen) siltä osin hieman viisastunut ja lähtenyt repun kanssa reissuun. Mutta sitä omaa kun ei ole ollut, niin olen aina käynyt tyttären laukkuhyllyllä lainahommissa, kuten siis tein näille viimeisille Kouvolan -messuillekkin lähtiessä. 


Kaupallinen yhteistyö Gaston Luga -reppubrändin kanssa.


Sen itseä miellyttävän repun puuttuessa olin oikein iloinen saadessani yhteydenoton Gaston Lugalta, kun nimenomaan olen kaivannut itselleni tuollaista mustaa ja minimalistisemman mallista reppua. Sellaista, joka sopisi muuhunkin käyttöön paremmin (ja asuihin) kuin pelkkään retkeilyyn, eikä tosiaan olisi kovin riemunkirjava ja värikäs.


Gaston Luga?

"Gaston Luga -brändi sai inspiraationsa ranskalaiselta matkailijalta, joka oli teettänyt itselleen uniikin repun, joka yhdisteli käytännöllisyyttä tyylikkääseen ulkoasuun. Tähän kuului lisäksi selkeästi erottuva värikäs osoitelappu, joka oli hänen luotettu matkakumppaninsa, minne hän ikinä menikin. Me pyrimme samaan tapaan suunnittelemaan selkäreppuja, joissa tyylikkyys ja käytännöllisyys kohtaavat. Tämän varmistaaksemme keskitymme huoliteltuihin muotoihin ja malleihin, jotka sopivat täydellisesti seikkailunhaluiseen elämäntyyliin. Malleihimme kuuluu ainutlaatuisia yksityiskohtia, kuten piilotettu passitasku, osoitelappuja, hienostuneita värejä ja metallisia varusteita ja yksityiskohtia. Kaikissa reppumalleissamme on elementtejä skandinaavisesta minimalismista, ja ne on valmistettu kestävistä materiaaleista. Lisäksi niissä on runsaasti pakkaustilaa. Olemme näin luoneet reppumalliston, joka sopii mainiosti moniin erilaisiin tilanteisiin."

- Gaston Luga -Gaston Luga -tuoteperheeseen kuuluu erilaisia reppuja, passikotelo, toilettilaukku, kangaskassi, korttikoteloita, kukkaroita sekä laukkutägejä. Sain repun kanssa samassa paketissa itselleni myös tuon kauniin roosan passi/korttikotelon. 


Repuksi valitsin tuon mustan (click ->) CLÄSSY-mallin, sillä se on mielestäni minulle juuri se kaipaamani reppu, musta ja ulkonäöltään simppelin tyylikäs. Ja kuten näette, niin tämä reppu sopii vallan maniosti myös kukkamekon sekä tennareiden seuraksi. Reppuun sujahtavat kätevästi villatakki, meikkipussi, rahakukkaro ja puhelin, sekä tilaa riittää vielä kamerallekkin, joten minulle tämä reppu on kyllä kooltaan täysi kymppi. Ja mikä parasta, niin näillä kipeillä olkapäillä ei enää tarvitse kannatella sitä kassia.


Nyt myös sinulla on mahdollisuus hankkia itsellesi oma Gaston Luga -reppu, sillä blogini lukijana saat koodilla: TIINAHOVATTA -15%:n alen heidän tuotteistaan.
Alennuskoodi on voimassa kolme kuukautta. 
Kaikki Gaston Luga -tuotteet löydät (click->) täältä.

Tosin yksi huono juttuhan tässä nyt on, se tuo nuorimmaiseni kun yrittää nyt kovasti pyydellä tätä reppua itselleen!!! :)) Mutta ehkä nyt kerrankin pystyn olemaan tiukkana ja pidän tämän ihan itselläni.

Näillä reppujutuilla tänään.

Oikein mukavaa keskiviikkoa kaikille.


Tiina

Kommentit

 1. Hieno reppu, naisellinen. Tuollaiselle olisi itselläkin käyttöä.
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minunkin mielestäni, ja minulle juuri siksi se kaivattu/etsitty malli. ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)