Kesäistä keittiötä

Hei vaan täältä Villa Helmestä! Kuten tuossa jo edellisessä postauksessa maninitsin, niin nuorinkin neitokainen muutti viime viikolla "omaan kämppäänsä", se taas aiheutti jonkinlaista katoa meidän huonekaluissa ja luonnollisesti myös astioissa. Kuten huomaatte, niin  keittiöstäkin lähti sitten pöytä neidin matkaan. Se tosin taitaa hänellä olla nyt (kuulemma) väliaikainen ratkaisu, etsinnässä kun hänellä on pyöreä valkoinen pöytä, mutta siihen saakka saa luvan kelvata, siis mikäli neiti nyt ei halua lattialla syödä. ;)) 
No eniveis... Ostin jokin aika sitten meidän Fb -kirpparilta tuollaisen (Taitaa olla Jyskin pöytä?) sivupöydän, ja kun keittiössä ei nyt sitten ole tällä hetkellä pöytää niin laitoin tuon nyt tuohon kokeeksi vähän niinkuin työtasoksi. Ja itse asiassa sehän on minusta aika passeli tuohon, vai mitä te olette mieltä? Meillähän on se ruokailutila erikseeen, joten sitä keittiön pöytää ei edes välttämättä tarvita, ja tulisi edes joskus käytettyä tuota ruokailutilaakin. Tai muulloin kun perinteisesti jouluna ja juhannuksena, heh!
Eräs paikallislehti kävi napsimassa eilen meillä kuvia, he kun halusivat tehdä sisustusaiheista juttua vanhassa talossa asuvista tyypeistä, niin siksi olen hieman enemmän staillannut täällä keittiössä. No sainpa sitten itse samalla napsittua kuvia meidän kesäisestä keittiöstämme.
Näillä tunnelmilla tänään.

Palataan taas,Tiina

Psst...
Se juttu kai ilmestyy viikonloppuna & on kai jaossa myös muissa Savon ja Karjalan lehdissä.
Ehkä...
Nimim. 
"Kauhulla odotellaan taas oman naaman näkymistä"... 
Hih!

Kommentit

 1. Hyvin sopii tuo sivupöytä, teidän keittiöön :) Ihanalta siellä näyttää! Kun jäin yksin ja muutin isosta asunnosta kaksioon, pitkään mietittyäni, ostin Ikeasta ensimmäisen huonekaluni ikinä, pyöreän valkoisen pöydän, olen oikein tyytyväinen siihen. ( Ison barokkipöydän tuoleineen annoin tyttärentyttärelleni, kun hän osti perheineen omakotitalon.) Siellä se nyt jatkaa uutta elämäänsä, mutta tänne se ei sopinut :( Monesta huonekalusta piti luopua. Nyt on hyvä näin :) Aurinkoista loppuviikkoa! Tepa

  VastaaPoista
 2. Hei, sulla taitaa olla tuo välitila normaalia 50 cm:ä korkeampi? Onko yläkaapit yksioviset, vaikka vetimiä on kaksi vai ovatko kippiovella?
  Kivasti antaa köökiin tilaa kapeampi pöytä tuossa keskellä 👍

  VastaaPoista
 3. Oikein kivalta näyttää! Oletko maalannut tuon mustan hyllyn kalkkimaalilla? Tuollainen sopisi omaankin keittiööni, pitääpä miettiä. Nykyään, kun koti on aika täynnä niin aina pitää vaan luopua jostain, että voi tuoda uutta tilalle. Jos vain pystyt jotenkin kopioimaan lehtijutun blogiisi, kun se ilmestyy niin olisi tosi kiva lukaista ��.

  VastaaPoista
 4. Kauniit kuvat keittiöstänne ja hyvin tuo sivupöytä tuohon sopii.
  Aurinkoisia kesäpäiviä! <3

  VastaaPoista
 5. Tepa, näinhän se on, että aika aikansa kutakin. 😊🙏🏻♥️ Mutta ihanaa, että pöytä jatkaa elämäänsä uudessa kodissa.

  Anonyymi, kyllä, tuo välitila on tosiaankin normaalia korkeampi. Tämä kaspisto oli entisten asukkaiden laittama ja ihan hyväkuntoinen, joten emme sitten lähteneet sitä vaihtamaan. 😊

  Satusofia, hylly on tosiaan maalattu liitumaalilka. Ja näinhän se on, kummasti sitä kaikkea vaan kertyy. 😄

  Kaisa, kiitos & samoin sinulle. 😊🙏🏻🌸

  VastaaPoista
 6. Kivan näköistä keittiösisustusta<3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)