Ihanaa juhannusta!

Hyvää huomenta kaikille! Se on kuulkaas keskikesä ihan just nyt alkamassa, sen kunniaksi käytiin tuon ystäväni Jaanan kanssa hieman kuvailemassa ja nauraa hihittelemässä tuossa meidän rannalla. Jotenkin se tuo luupiiniketo vaan innoittaa kivojen kesäkuvien ottamiseen. Kuvat otti ystävällisesti tuo armas puolisoni, kauniit kiitokset niistä hänelle. 
Meidän juhannus tulee olemaan aika lailla erilainen kuin ennen, sillä me pakkaamme kimpsut ja kampsut ja suuntaamme rakkaan lapsuudenystäväni luokse tuonne ihanaiseen saaristoon, Nauvoon. Tulossa on siis niin suloinen suvi kuin olla vain voi. Ja sielläpä en muuten ole ennen juhannusta viettänytkään, joten vuorossa on takuuvarmasti oikein unohtumaton reissu. Vaikka rakastankin tätä ihanaa järvimaisemaa ja meidän kaunista kotikaupunkiamme, niin kyllä se saaristokin on vienyt sydämeni jo vuosia sitten, se vaan on niin erilaista seutua, ja se fiilis laskeutuu ihan konkreettisesti olkapäilleni aina Nauvon lautalle saapuessa.
Tulevan reissun vuoksi me sitten siivottiin ne perinteiset juhannus -siivoilut jo toissapäivänä ja eilen. Nuoriso on ystävineen 
ystävällisesti lupautunut olemaan talonvahtina, joten heilläkin on varmasti oikein mukavaa tulossa. Helmi sekä vierastalo täyttyy ihanista nuorista, ja mikäs sen parempaa, että heilläkin on nyt se "oma" juhannuksen viettopaikka. 

 “Friendship is born at that moment when one person says to another, 
‘What! You too? I thought I was the only one.”

- C.S Lewis -
                                    
  ♥ ♥ ♥
Mekot sekä hatut ovat luonnollisesti Jaanan ja Pekan luotsaaman Muotitalo PUKI:n valikoimista.
Kengät molempien omat. Näillä tunnelmilla tänään.

Oikein ihanaa juhannusta teille kaikille.Jaana ja Tiina.


Kommentit