Pihatalon tunnelmia & arvonnan voittaja

Marraskuun edetessä joulufiilikset vaan kasvavat vaikka lumesta ei ole tietoakaan. Aamulla viikonlopun sääennusteita katsoessani kuulin sään edelleenkin jatkuvan ajankohtaan nähden erittäin lämpimänä, eli sitä lunta ja pakkasta ei taida olla tiedossakaan. (?) No minkäs me sille mahdetaan... Näillähän sitä pitää vaan mennä eteenpäin, mutta minulle ainakaan on enää turha sanoa, että meillä ei muka minkäälaista ilmastonmuutosta ole, (minkä olemassaolo on tietenkin me kaikki tiedetty jo aikaa sitten) se lienee tässä vaiheessa jo kaikille muillekin selvä juttu, kun eihän tämä nyt enää ole sitä meidän kotopuolen normia talvea lainkaan. No jos jotain positiivista pitää tästä etsiä, niin se "armas ystäväni Raynaud on pysynyt nyt poissa, se "hänen" tulonsa kun on aina sidoksissa siihen lumeen ja pakkaseen. Eli jotain hyvääkin tässä säässä on, tämä kosteus sitten taas onkin näille nivelille se huono juttu, mutta sekin vaan pitää kestää.Se niistä jorinoista. Nyt mennään tuohon edellisen postauksen arvontaan. Kalenteri on nyt arvottu ja sen saa omakseen:

"anna.s"
(Voittajalle on infottu voitosta.)

Onnea voittajalle ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille.

♥ ♥ ♥


Ja postauksen kuvituksena kuvia tuolta pihatalosta. Sinnekin tekee mieli laitella hieman syksyistä ja jouluista fiilistä, lähinnä tosin vain kynttilöillä ja valoilla. Sen kummempaa kun ei ole tarkoitus sinne laittaa. 

Oikein mukavaa viikonloppua.


Tiina

Kommentit

 1. Niin upeita kuvia pihatalosta <3 Upeat värit näissä Havin kynttilöissä! Tykkään tuosta tähtivalosta, minulla on samanlainen ison nelikulmaisen peilin ymärillä :D Ihanaa, kun joulu tulee pihataloonkin <3 Terv Tepa

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tepa & oikein ihanaa viikonloppua. 😊♥️

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunista!Missä käytössä teillä pihatalo on?Tuollahan haluaisi viettää aikaa kokoajan:)-sanna-

  VastaaPoista
 4. 😊🙏🏻♥️ Pihatalo on ystävien ja sukulaisten vierailujen majoituspaikkana sekä meille sellaisena kesämokkinä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)