Missä mennään nyt?

Heippa vaan taas pitkästä aikaa. Nyt muutama kuva tuosta viereisen tontin piha -tilanteesta. Ja kuten kuvistakin näkyy, niin onhan siinä jotain saatu aikaiseksi. Tai en minä kyllä ole saanut, vaan tuo "raksaopehan" se on nuo rakennus- ja maalaushommat pääasiallisesti tehnyt. 

(Postaus on blogiyhteistyö.)


Olin kyllä ajatellut, että ilman muuta minä osallistun noihin alkusyksyn maalaushommiin ainakin, sitä kun sentään osaan ja pystyn tekemään. Mutta niinhän siinä sitten loppupelissä kävi, että olen ollut oikeastaan koko syksyn aika kipeä tämän kroppani osalta, joten on vaan suosiolla ollut pakko jättää ne hommat tekemättä. No toisaalta... ehkä sitä maalaamista jää vielä keväällekkin, tuo pihatalo kun on vielä ulkoverhousta ja maalausta vailla, jospa sitten kevään tullen olisin taas vähän paremmassa kunnossa.

Talojen ulkomaaliksi me valitsimme tuon (click ->)  Coloria:n TM -testivoittajamaalin. Värikin on alusta saakka ollut selvillä, eli hentoisen vaaleanharmaathan niistä sitten tuli/tulee, jotenkin tuo väri vaan miellytti meitä kaikista eniten. Se väri on se sama helmenharmaa lattiamaali -sävy, joka siis meillä on jo tuolla pihatalon olkkarin ja keittiön lattioissa.


Coloria - Linnea Titan -ulkomaali.
Linnea Titanin sideaineena käytetään täysin uutta erikoisakrylaattia, joka takaa ennen näkemättömän UV-säteilyn keston, muita sideaineita paremman sään ja pakkasen keston sekä entistä paremman hengittävyyden. Maalipinta päästää kosteutta sisäänpäin perinteisiä akrylaattimaaleja vähemmän mutta päästää mahdollisen kosteuden taas alustassa lävitseen entistä paremmin. Erikois-sideaineensa vuoksi maalipinta hylkii paremmin likaa ja muita epäpuhtauksia, pitäen homeen ja muun kasvillisuuden poissa tehokkaammin. Tartunta on moitteeton niin uudella, teollisesti pohjamaalatulla kuin erityyppisillä vanhoilla maaleilla maalatuilla pinnoilla. Linnea Titan myös peittää muita ulkomaaleja paremmin, jopa tummissakin sävyissä. Tämän kaiken lisäksi Linnea Titan on entistä turvallisempi käyttää, varsinkin paljon maalaaville ammattimaalareille - Linnea Titan on APEO- ja formaldehydi - vapaa tuote.

Linnea Titan pärjäsi kovassa ja tasaväkisessä TM Rakennusmaailman 6/17 ulkomaalitestissä mainiosti ja oli yksi viidestä ulkomaalista jotka saivat täydet viisi tähteä ja Testivoittaja statuksen.

- Coloria -


Tuohon ylätaloonhan on alapuolelle tulossa se pihasauna-takkahuone, tai oikeastaanhan se vaan palautetaan siihen käyttöön, sillä siinä (vasemmalla oleva ikkuna) on joskun muinoin ollutkin sauna. Varsinaiseen asuinkerrokseen tulee vain yksi iso tila, eli sinne tulee se työhuone/varasto ja verstas.Ja tästähän me silloin vuosi sitten lähdimme liikkeelle. 
"Uudelle pihalle/tontille" tulevia piha-ajatuksia näet tuolta aiemmasta (click ->) postauksesta.
Ja kaikki tämän proggiksen postaukset löydät tuolta (click ->)  Piha/Vierastalo -tunnisteen alta.


Tältä se piha näytti tässä välillä, kaikki talon purkamisesta tullut puutavara kun oli kasattu isoihin kasoihin pressujen alle. No onneksi sekin näky on enää muisto vain, mutta tunnustan, että kyllä meinasi noidenkin kasojen suhteen välillä usko loppua.


Oikein mukavaa syksyistä viikkoa kaikille.


Palataan taas,


Tiina

Kommentit

 1. Teillä on ollut kyllä aikamoinen projekti. Mutta hyvältä näyttää ja pikkuhiljaa valmistuu. Vointeja sinulle ja ihanaa syksyistä torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuossa ollut broggista, mutta jospa se siitä jossakin vaiheessa valmistuisi. 🙄🙈😄 Kiitti tsempeistä! ♥️

   Poista
 2. Jostakin syystä muuten kommentoinnin julkaiseminen taas tuntuu tökkivän (?) Olisikohan Google tai Blogger tehnyt taas jotain päivityksiä/muutoksia, kun ei omat kommentit kirjautuneena "upotettuna kommentointina" tule ulos. (? No jospa se selviäisi aikanaan. :)

  VastaaPoista
 3. On siinä tapahtunut paljon muutoksia, parempaan päin, olette menossa! Paljon on ollut työtä ja vielä sitä riittää jatkossakin! Voimia ahertajille ja sinulle paranemista <3 Terv Tepa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)