Suutari pysyköön edelleenkin lestissään!

Samettityyny -dilemma senkun jatkuu... Nolona tunnustan, että olen kiertänyt ne kainalossa jo koko talon, mallaillut niitä Helmen jokaisessa huoneessa, makustellut noita värejä ja fundeerannut, että mihin ne nyt sitten lopulta päätyvät, ja että mitkä niistä nyt meille jäävät. Jos jäävät? Tai oikeastaan tässä samalla kuvia katsellessa ja postausta tehdessä olen sen asian jo päättänyt, osa jää ja osa lähtee. 


Päätän siis tälläkin kertaa kuunnella sitä värirajoittuneisuuden riivaamaa sisintäni ja ottaa vain ne omasta mielestäni minun oloiset tyynyt, en kuunnella enkä seurata minkäänlaista syksyn must have/tämä kuuluu syksyyn/näitä värejä pitää olla nyt -systeemejä. Sillä.... Tämähän on minun kotini, joten minunhan (Ja tietty minun perheeni.) täällä pitää viihtyä ja minullahan täällä pitää olla hyvä olla ja asua. Ei siis tarvitse olla trendikäs, (Mitä en todellakaan ole, eikä minusta sellaista taida ikinä tullakkaan.) vaan pitää tehdä siitä kodista juuri sen itseä miellyttävä juttu, sekä tässä tapauksessa mitä ilmeisemmin pysyä siinä itselle hyväksi havaitussa mallissa, eli tämä suutari suosiolla pysyköön lestissään ja omassa suppeahkossa värimaailmassaan. Olkoot ne muut niitä väri -ihmisiä, ja sekin (todellakin) suotakoon heille, minä en vaan sellainen ole. Sehän se on muutenkin tämä elämän rikkaus ja suola, että me ollaan erilaisia ihan kaikki.

♥ ♥ ♥


Ja mitä sitten noiden tyynyjen suhteen päätin? No päätin jättää nuo utuiset roosat, jotka muuten löysivät sitten lopulta tiensä meidän makkariin. Samoin tuttu harmaa ja beigehän ne siinä rinnalla myös kulkevat, eli samoilla väreillä sitä mennään kuten tähänkin saakka. 


Menneen kesän kaikkein paras kukkajuttu oli muuten ystävättäreltäni Minnalta alkukesästä saamani hortensia, se on kasvanut hurmaavan kauniiksi ja suureksi tuossa oven vierustan ruukussa. Hassua kyllä, että miten se roosa väri on vaihtunut tuohon vihreään, mutta hortensiassa kai asiaan (tai näin muistelen lukeneeni) vaikuttaa se mullan happamuus, joten se lienee saanut uuden värinsä sen johdosta. Mutta kaunis ja ihanan tuuhea se on silti, siksi raaskinkin napsia siitä muutaman oksan myös maljakkoon.


Ja sain muuten sisareltani tuon House Doctor:n juuttirahin itselleni, ja nyt en oikein tiedä tuostakaan, sillä ensin se näytti ihan kivalta, mutta nyt minua jollakin tavalla vaan häiritsee tuo raidallisuus. Minun mielestäni se vaan olisi yksivärisenä parempi, joten voi olla, että sekin saa meiltä lopulta lähtöpassit. 


Nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa viikonloppua, minä jatkan nyt noita pihahommeleita, sillä pitänee viimein heittää pois nuo jo nuukahtaneet kesäkukat ja laitella pihaa hieman syksyisempään kuosiin. Ja siitäpä aasinsillasta mennäänkin jo alkaneen syksyn fiilistelyyn, josta on myös tulossa juttua ensi viikolla. 


Näillä tänään. 

Oikein ihanaa viikonloppua juuri Sinulle.tiina

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Ihanat värivalinnat! Ei tuo rahikaan pahalta näytä..sopii maton ja tuon mustan jakkaran kanssa yhteen kivasti :) Hortensialle on käynyt minulla samoin, vihreäksi muuttui :) Terv Tepa ja mukavaa viikonloppua!
Tiina sanoi…
Tuo oikein utuinen roosa oli ihan nappijuttu, samoin tiettty harmaa ja beige ovat niitä oman oloisia värejä. 😊👌🏻❤️ Rahi on mietinnässä, jotenkin vaan tuo sen raidallisuus häiritsee minua. 🤔😂 Ja jänskä juttu nuo hortensiat, että aivan roosasta tuleekin vihreä, mutta ihan kaunis se on toki noinkin. 😊👌🏻 Mukavaa viikonloppua sinne.
Anonyymi sanoi…
Maalaa rahi mustaksi.