Pohjanvalo

Viimeviikkoisella lomareissulla kävimme myös pikaisesti Porissa, siis mikäli nyt täältä käsin voi pikaisesti siellä edes käydä. Kurvailimme ensin Helsinkiin, sitten ajelimme rakkaan lapsuudenystäväni/tyttäreni kummitädin 5-kymppisiin Nauvoon, (ja Korppooseen) sen jälkeen kävimme kurkkimassa myös nuo ystävieni asuntomessuille sisustamat kodit. 


Ja kyllä! Eipä se Annarina pettänyt tälläkään kertaa, sillä tuo Fiskarhedenvillanin Pohjanvalo oli jälleen yhtä kauniisti sisustettu kuin esim. viime vuonna Mikkelissä ollut. Tykkään ihan kympillä Annarinan rouheasta tyylistä, nuo erilaiset puun muodot ja sävyt yhdistettynä pehmeisiin (ja usein myös tummahkoihin) tekstiileihin vaan toimivat. Ihana koti, eli milloin saa kantaa vaatteet sisään?!!! :)) Ainoana ihmettelyn aiheena mieleen jäi se kylppärissä ollut (pesualtaan takana) laatoitettu koroke, sillä sen ajatusta me ei vaan tuon "talossa asuvan rakennustekniikan opettajan/insinöörin/muurarin/laatoituskouluttajan" kanssa ymmärretty. Ehkä se sisälsi jotakin (?) talossa tarpeellista tekniikkaa,  (tms.) mutta olisiko sen silti voinut kätkeä/sijoittaa jonnekkin muualle, sillä sen "laattakorokkeen" johdosta se kylppäri kyllä näytti perin hassulta, sekä se vei sieltä kyllä aivan turhaan tilaa. 


Valitettavasti se oma vierailuni silloin varsinaisena pressipäivänä jäi yllättävien sattumien vuoksi toteutumatta, joten siksi niitä laajoja kuvia ei vaan oikein saanut, messuilla kun viime lauantaina oli meidän lisäksi "muutama muukin tyyppi." Mutta ehkä näistä nyt kuitenkin jotain fiilistä pystyy katsomaan, tai ainakin toivon niin.


Tässäpä siis ystäväiseni Adalmiinan Helmen/ Annarina Yöntilän sisustama:
Fiskarhedenvillan Pohjanvalo.Näillä tänään.
Ja pahoittelen taas tätä blogitaukoa, mutta tosiaaan viime viikko meni reissun päällä ja nyt tulevana lauantaina vuorossa ovat nuorimman neidin konfirmaatio/rippijuhlat, joten suosiolla en edes yritä ehtiä tänne ennnen ensi viikkoa.

Siihen saakka,


Ja hei...
Oikein ihanaa alkanuta elokuuta kaikille.
tiina

Kommentit

 1. Ihania kuvia! Oikein mukavaa, kiireistä viikkoa sinne juhlien järjestäjälle! :) Terv Tepa

  VastaaPoista
 2. Ihania fotoja. Ja samaa mieltä, että tuon kohteen sisustus vaan niin paras👌. Ihania nuoren neidon juhlia (ja vanhemmille aina ah! niin tunteikkaita) ja mukavaa viikonloppua😊🌼! T. Talviniemen tonttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. 😊🙏🏻❤️ Ja samaa mieltä, ehdottomasti messujen kaunein sisustus. 😊👌🏻❤️

   Poista
 3. Onnistuneet kuvat olit napsinut. Ja, tyylikäs kokonaisuus!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)