Pirteää punaista & vähän muutakin

Värirajoitteinen ihminen teki tässä pari päivää itselleen oikein kunnollista siedätyshoitoa, sillä me kuvailtiin taas noita Muotitalo PUKI:n kesäisiä (sekä alkusyksyn) ihanuuksia. Ja tätä nyt ei kyllä usko kukaan, mutta tuo punainen väri näyttää kyllä (Ihme juttu!) vaatteissa nyt aivan mielettömän kivalta, eikä se kyllä itse asiassa näytä minunkaan päälläni yhtään pöllömmältä, joten ehkä minun todellakin pitäisi hullaantua tuohon punaiseen. Tai no... Tämä nyt sitten on taas vain se oma mielipiteeni. 


No mutta... Nytpä siis Jaanan vaateliikkeen punaisia (ja vähän muitakin) ihanuuksia.
Ja koska vaatteita tuli nyt napattua mukaan aikamoinen setti kuvattavaksi, niin huomenna "matka jatkuu" muutaman ihanan mekkolöydön kanssa. Huomisessa postauksessa on muuten mukana myös oikein kivan kesäveskan arvonta, eli kannattaa kurkkailla tänne myös huomenna.


Ja tiedättekös... Olisin ihan oikeasti voinut "haluta" noista vaatteista aivan kaikki, sillä niin ihania ja kauniita ne mielestäni ovat, ja niin minun oloisiani. Näistä kuvan vaatteista mikään ei jäänyt omaan kaappiini, mutta tuo beige toppi, jossa on nuo kivat frillat kauluksissa sekä olkapäillä jäi kyllä vaivaamaan todella paljon. Joten... Ehkä se on sitten haettava vielä takaisin?!!! Ja noissa syksyn (Apua! Niiin... Syksyn!) Mos Mosh:n uutuuksissa on mieletttömän ihana tummansininen pesu, joka sekin näyttää oikein mukavalta. Sitä syksyä en tosin kyllä vielä edes halua ajatella, sovitaan sinne olevan vielä piiiiitkä matka.


Kaikki vaatteet/ Muotitalo PUKI
Beige 3/4 -hihainen pusero, jossa punaiset kukat/ punaiset housut/ punainen & beige toppi/ In Wear
Molemmat farkut/ Mos Mosh
Valkoinen kietaisutoppi/ More & More
Puna-kuviollinen pusero/ Part Two
Kengät/omat


Näillä ihanilla vaatehömpötyksillä tänään, huomenna siis jatketaan vielä himppasen näillä vaatejutuilla ja sillä arvonnalla.


Siihen saakka,


tiina

Ja Psst...
Tässä kesän aikana blogi käy nyt vähän ns. "löysällä vaihteella",
mutta en vaan viitsi väkisin pusertaa, vaan olen päättänyt kirjoitella juuri sellaisella mutu-tuntumalla.

Kommentit

  1. Minun mielestäni ensimmäinen asu miellytti minua eniten. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)