Löytöjä pihataloon

Nyt kuvia muutamista pienistä pihatalon astia yms. löydöistä. Ja näissäkin on tosiaan pääpiirteittäin menty ihan sillä second hand -periaatteella, eli olen kolunnut ja kiertänyt taas aika ahkerasti näitä meidän alueen kirppiksiä. Ja onnekseni jotain kivaa sekä tarpeellista olen löytänytkin. Ja mikä parasta, niin näissä ei todellakaan ole hinta päätä huimannut, kaikki nuo lasiastiat on mm. ostettu meidän kierrätyskeskuksesta -50% alepäivien aikaan. Kuvassa näkyvän servettitelineen tosin bongasin eilen ihan tuolta AmandaB:n myymälästä, sellainenkin kun on täällä pihatalolla hyvä olla. Vanhat Arabian kannut olen saanut monta vuotta sitten sisareltani lahjaksi, niitä taitaa minulla olla kolme erilaista. Valkoisia mukeja puoliso halusi ostaa taannoiselta Ikean reissulta, kahvi ei kuulemma maistunut kahvilta (ego kuulemma kärsii liian romanttisista mukeista juotuna) niistä minun vanhoista Portmeirionin Pomona -sarjan mukeista. Heh, no onpas omituista! Joten juodaan nyt sitten aamukaffet mm. noista Iiikkealaisista. Minun mielestäni ne Pomonat taas olisivat olleet juuri sopivat tänne pihatalon mummolameininkiin. :))
Glögimukit ovat niinikään kierrätyskeskuksesta, noita löysinkin kivan kuuden kpl:n setin. 

Samoin  lasiset jälkkärikulhot, skumppa- & viinilasit sekä tuo House Doctor:n kermanekka, noita kannuja minulla olikin Helmessä jo kahta kokoa ennestään.
Nämä kupit ovat perintöjä mummolta, eli niitä visusti vitriinissä säilytettäviä juttuja. Kauniin vaaleanharmaat, tosin kuppikoko on himppasen pienenlainen, joten sopinee varmaan paremmin sellaiseen fiiniin (jota meillä ei kyllä taida olla) sunnuntai-iltapäivän kahvitteluun. Näillä tänään. 
Oikein mukavaa torstaita kaikille.


tiina

Kommentit

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)