Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan!

Ihan kumma juttu! No että miten se keittiön fiilis voikaan muuttua aivan kesäiseksi yhden järven rannalta napatun luonnonkukkapuskan myötä, mutta näin tässä vaan nyt taas kävi. Naapuritkin katsovat varmaan minua jo ihan "kakkosella", minä kun päivästä toiseen olen tuolla ojissa ja puskissa keräämässä milloin mitäkin horsmaa. Ja onhan se niin, että yleensä (varmaan) ihmiset mieltävät nämäkin kaikki ihan roskakukiksi, joita he eivät (kai) millään ilveellä kotiin toisi. No joo... En taida olla senkään suhteen ihan normipirkko, sillä minun mielestäni tuo horsmakin on aivan älyttömän kaunis kukka. Kai ne nuo "rentun ruusut" vaan meitä naisia sitten viehättävät. ;)) No meillä kuitenkin saavat kaikki kukat kukkia aivan vapaasti, niin ruusut kun hosmatkin. Ja raparperiloove se vaan jatkuu, tänään aamulla tein tuollaisen muropohjaisen raparperipiirakan, siihen saat ohjeen ensi viikolla.Oikein ihanaa viikonloppua kaikille. 
Me suuntaamme kulkumme huomenna ystäväpariskunnan luokse Imatralle, siellähän on tänä viikonloppuna nyt menossa ne "ajohulinat."
Eli meillä on tulossa ihan super-loistoweekend, ja mikä ihan parasta, niin pääsen taas pitkästä aikaa nuoruudenystäväni kanssa höpöttelemään niitä aivan joutavanpäiväisiä höpinöitä.


Palataan taas ensi viikolla,


tiina

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kaikki luonnonkukat ovat ihastuttavia, niitä minäkin keräilen- mukavaa viikonloppua <3 Tepa
Tiina sanoi…
Olen samaa mieltä. 😊 Oikein ihanaa viikonloppua myös sinulle. ❤️