Pihatalon eteisessä

Nyt kuvia pihatalon eteisestä, tai suoraan sisäänkäynnistä, (ihan miten vaan) sillä eihän täällä oikeastaan mitään eteistä edes ole. No mutta jotain kuvia kuitenkin. 


Näkymät ovelta (tänä aamuma kuvattuina) ovat siis juuri nämä.


"Tervetuloa meidän pikkuruiseen kesäkotiin."

Pienoisessa tuulikaapissa on tämä jo niin hyväksi havaittu Tarkett:n lukkopontillinen vinyylilankku, tämä vaan on nyt se tämän kevään uutuusväri; beige harmaa. Helmen keittiössä ja ruokailutilassahan meillä tosiaan on tämä sama lattia musta-harmaa-valkoisena. Tämä uusi väri sopii tänne pihataloon kun se kuuluisa nenä päähän!

Eilen ostin Amanda B:n outletistä pienen (taisi valitettavasti kyllä olla viimeinen) naulakon avaimille, joten sehän nyt sitten löysi luontevasti paikkansa tuosta tuulikaapista.
Eteiseen tuli vähän hölmöyspäissäni (!) valittua liian vaalea tapetti, mutta onneksi Schneider:lla oli vastaus tähän ongelmaan ja laitoimme noihin valokatkaisijoihin tuon kätevän tapettisuojan. Toivottavasti nyt tuo tapetti kestäisi suttaantumatta edes hieman pidempään. Eikä se taloudenhoitaja (taaskaan) ole kulkenut rätti kädessä pistorasioita pyyhkimässä, (!) ne kun nuo ilmassa kulkevat pölyt näköjään tallentuivat myös teille. No jaa... Sitä elämäähän ne nuokin pölyhiukkaset ja pallerot on. :))
Matoksihan valitsin eteiseen tuon saman Matto Sektorin juuttimaton, ne nuo juuttiset jutut ovat minusta niin kivoja ja kauniita.
Naulakko on Helmestä tänne tuotu, sinne minulla on menossa erään toisen naulakon maalausoperaatio. Tämä kaksiosainen on osoittautunut himppasen liian leveäksi, se kulku eteisestä pesutiloihin kun on siellä aikamoisen kapea. 
Penkki on vanha maalattu saunapenkki, mutta sepä sopiikin nyt oikein oivasti tänne. Jossakin vaiheessa me kyllä varmaan joudutaan hankkimaan tänne kunnolliset komerot, etenkin jos me täällä nyt enemmän aletaan olemaan, sillä eihän niitä vaatteita sun muita voi kasseissakaan pitää. Toisaalta makkarin oven taakse mahtuisivat juuri passelisti ne Ikean kapeat komerot, (mitä Helmen makkarissakin on) mutta saa nyt sitten nähdä mitä tehdään/mihin lopulta päädytään. (?) Nyt kuitenkin mennään hetkisen aikaa näin.

Näillä tänään.
Oikein ihanaa ja auringonpaisteista torstaita kaikille.
tiina


Kommentit

  1. Naulakko ja penkki on kuin tehty tuohon tilaan, niin sopivat kooltaan! Terv Tepa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, mutta nuo varmaan jossakin vaiheessa korvautuvat ihan normikomerolla, sinne kun sitten saadaan enemmän vaatteita ja muitakin tarpeellisia juttuja. 😊

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)