Kurkistus pihatalon makkariin

Nyt viimein kurkistuksia tuonne pihatalon makkariin, ja samalla myös syvät pahoitteluni viikon mittaiseksi vierähtäneestä blogitauosta, mutta kun ei vaan aiemmin oikein ehtinyt näihin kuvailu- ja tietsikkahommiin. 


Makkarihan meillä valmistui ihan ensimmäisenä, mutta tämä huone oli koko rempan ajan työkalu-tarvikevarastona, niin eipä tätä oikein kuvailla voinut, sekä sängytkin saimme noudettua vasta viime viikolla, joten senkin vuoksi tämä tulee nyt viimeisenä.Sängyt tosiaan tänne ostimme ja ne ovatkin pihatalon ainoat uudet huonekalut, sängynpäädynkin ostin tuttavaltani 20€:n hintaan, sen suhu(spray) maalailin kiiltävällä mustalla maalilla. Vuodevaatteet ja tyynyt ovat omasta kaapista kaiveltuja, nyt vaaan roudasin nekin tänne. Kaikki siis niitä jo vanhoja juttuja. 
Aaa... paitsi tämä yksi tyyny, tuon nimittäin ostin juuri eilen Jysk:stä. 


Taulut ovat vanhoja Jysk:n hankintoja, kattovalaisimen kyhäsin itse mustaksi maalatusta johdosta sekä vanhasta lamppukuvusta, sekin niitä omia entisen kodin peruja. 


Lattia on uusittu ja se on Tarkett:n valkotammista parkettia. Tykkään erityisesti tuon lattian rouheasta ilmeestä, kuvista se ei oikein näy, mutta lattiassa on kaunis käsin veistetty viimeistely.


Seinävalaisin on vuodelta nakki ja muusi, eli ikää tuollakin taitaa olla sen 20v, nyt vaan tuonkin suhumaalaisin mustalla. Lampun kupuhan siitä on tässä vuosien saatossa jo mennyt rikki, mutta mielestäni se sopii tuonne pihataloon juuri noin.Makuuhuoneenkin tapetti on Engblad & Co:n Simplicity -mallistosta ja se on nimeltään Maple Leaf (harmaa), tämä (kuten kaikki pihatalon tapetit) ovat meidän paikallisesta Värisilmä -liikkeestä.


Bambuisen naulakon ja tuon kehyksen ostin myös Jysk:stä, naulakolla taisi olla hintaa jotain 7,50€ (Olikohan noin?)  ja kehys taisi maksaa 2,50. Eli pienillä jutuilla (ja hankinnoilla) on tarkoitus mennä edelleenkin. Hatut, rasiat sun muut jutut ovat vanhoja. Kaapin ostin meidän alueen Fb-kirpparilta, maksoin siitä 50€.
Näillä makkarin fiiliksillä tänään. Ja mehän ollaan nyt sitten vajaan viikon verran majosteltu tuolla pihatalossa ja tunnelmat ovat kyllä aikamoisen kivat, jotenkin tuo pienen pieni tölli on vaan niin symppis. Eli talo on nyt sisäpuolelta valmis, seuraavaksi (siis ylätalon kattohuopien laittamisen jälkeen) olisi tarkoitus alkaa perehtyä ulkovuorauksen osittaiseen uusimiseen ja maalaukseen. 

Blogissa taas olisi seuraavaksi tulossa tuulikaapin lattia -juttuja, sillä tuossa pienen pienessä tilassa on nyt syötävän suloinen (tai ainakin minun mielestäni on) lattia.


Siihen saakka,


tiina

Ja vielä piti sanomani...
Pahoitteluni edellisen postauksen raparperipiirakan ohjeesta puuttuneesta sokerin määrästä, ajatus ja toteutus ei tälläkään kertaa tainneet kulkea ihan käsi kädessä.

Sorry!

Kommentit

  1. Ihanaa...ihanaa, on se niin kaunis ja romanttinen makuuhuone ja koko talo <3 Onneksi huomasin, että sokerimäärä puuttui ja sain sen sinulta....koska piirakka onnistui loistavasti ja oli todella hyvää! Annoin tyttärelleni mukaan osan ja osa on pakastimessa...nam :) Terv Tepa ja kiitos reseptistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi ”huutelit” sen määrän perään tuolla Fb:ssä. 😄👋🏻 Ja piirakka oli todellakin hyvää, minä vein siitä myös osan tuonne naapuriin. 😊 Kiitos kommentistasi, pihatalosta taisi nyt tulla se ”rakkauspakkaus”, sillä niin syötävän suloinen se minun mielestäni kyllä on. 😊👌🏻💖

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)