Koti-ikävä

Niin... Tänä aamuna se sitten iski... se ihan hillitön koti-ikävä. Piti ihan kuulkaa ottaa se kahvikuppi käteen ja lampsia tuolta pihatalosta hetkiseksi tänne Villa Helmeen. No onneksi matkaa tuosta meidän "kesämökiltä" ei taida olla juurikaan enempää kun kaksi-kolmekymmentä askelta. Että sen ikävän sai kyllä aika nopeasti hoideltua. Näin se kuulkaas vaan taitaa olla, että koti on ihmisen paras paikka, vaikka tuo juuri valmistunut pihatalo niin supersuloinen onkin. No vakavasti puhuen tulin kyllä myös "näyttämään" imuria tänne Helmeen sekä myöskään pyykinpesu ei liene pahasta, se tämän talon taloudenhoitaja kun taitaa olla taas teillä tietämättömillä, tai lienee ottanut aivan kokonaan lopputilin. :))

Psst...
Varastin muuten ne lamput tuolta ruokailuhuoneesta (tai toisen niistä) tuonne pihataloon, joten laitoin nyt tuon simpukankuorivalaisimen takaisin tänne, siitä kun en taida raaskita luopuakkaan.


Kaunista juhannuksen loppua kaikille, toivottavasti se sujui teillä kaikilla mukavasti.


See you,


tiinaKommentit

  1. No niin, tämä simpukankuorivalaisin sopii todella hienosti tuohon pöydän päälle. Tulee kiva kontrasti, tuolle hirsiseinälle, on kevyen ja ilmavan näköinen :) Terv Tepa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)