Sohvatarkastus, hyvää päivää!

Ja taas palataan sisustujuttujen pariin, eli jälleen kurkkauksia tuolta pihatalosta. Sinne kun tällä hetkellä kuuluu aina vaan parempaa, viimeisiä sisätöitä tehdään (tai en tietenkään minä, kyllä siellä on ihan asiansa osaavat tyypit hommissa) ja vesikin tulee jo hanasta. Siitä olen niiiiiin hyvilläni, kuten sen varmasti arvaattekin. Nyt muutamia (taas tulee tsiljoona kuvaa, sori vaan) kuvia olkkarista, sillä siellä on Tadaa! viimein sohva ja myös uuden uutukainen mattokin. Tein taas kirpparilta ihan huippulöydön; siistikuntoisen Bellus -merkkisen sohvan. Ja se sohvan tsekkaushan oli sitten aikamoinen (!) tarina lajissaan sekin, me kun erään ystävättäreni kanssa pistimme varmaan niiden kirpparityyppien senssit aivan sekaisin. Mehän siis teimme tuolle sohvalle siellä oikein perusteellisen ötökkätarkastuksen, eli  käänsimme sohvan melkein ylösalaisin, otimme kaikki päälliset tyynyistä pois ja tarkastimme jouset. Lisäksi me tsekkasimme sohvan reunoilta ja pohjasta muutkin nurkat. No oli siinä niillä "mies -ihmisillä" vähän naurussa pitelemistä, ajattelivat aivan varmasti meidän olevan aivan vinksahtaneita! Lopuksi me vielä haistelutimme sohvan päälliset ystävättäreni koiralla. Heh! Vaan lopputulemana meillä on nyt ihan käyttökelpoinen soffa tuolla pihatalossa. 

(Naurattaa tätä kirjoittaessa taas itseänikin, nämä jutut kun ovat taas niitä suoria otteita "rusketukkaisen blondin elämästä." :)) )


Sohvan väri ei nyt ehkä ole ihan juuri se mieluisin, (kuvissa sohva näyttää himppasen vaaleammalta) tuo kun on mielestäni vähän liian kellertävän beige, minä tykkäisin enemmän sellaisesta pellavabeigen sävystä. Mutta hei, maksoimme sohvasta 70€, joten se todellakin kelpaa tänne ihan hyvin. Päälliset pesin ensin koneessa valkaisujauheen kanssa ja runkoa pesin verhoilujen pesuun tarkoitetulla aineella.


Svanefors:n mattoihin olen ihastunut jo aikaa sitten, se pienempi kokohan meiltä löytyy ennestään jo Helmen makkarista, nyt halusin sen myös tänne pihatalon olkkariin, joten Matto Sektorillehan se tieni sitten vei. Mielestäni tuo matto sopii tännekkin todella hyvin.
Kattovalaisimeksi laitoin tuon viime syksynä tekemäni puuhelmilampun, sekin käy värinsä ja tyylinsä puolesta tänne oikein mainiosti. Samoin tuo puupalkkipöytä löysi tiensä nyt tänne, Helmessä kun on nyt taas se entinen pyöreä pöytä.
Mustaan liitumaalilla maalattuun kaappiin löysin AmandaB:n outletistä kivat (1€/kpl) krakeloitupintaiset vetimet, nekin passaavat tuohon oikein mukavasti. Mustia oikeastaan etsin, vaan ovat nuo valkoisetkin ihan jees. Näillä höpsöillä ötökkäjutuilla tänään, 
nyt toivottelen teille kaikille oikein ihanaa viikonloppua.tiina

Kommentit

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)