Puutarhaunelmia

Tai ei ehkä nyt niin suuria unelmia kuitenkaan, mutta jotain pientä (väliaikaista) rakentelua niistä ajatuksissa olevista puutarha -jutuista. Minulla kun tosiaan oli niin vakaa aikomus rakentaa tuohon terassin seinustalle se istutuspöytä, mutta äidin ja iskän luona vieraillessa tämä istutuspöytä -ajatus saikin sitten aivan uuden suunnan ja se rakentelu nyt ainakin toistaiseksi jää unholaan. 

Äitikin kun oli joskus saanut päähänsä tarvitsevansa myös sen istutuspöydän, joten isä oli sen sitten äidille Biltemasta tilannut. No arvatahan saattaa, että eipä se kovin kauaa äidillä käytössä ollut ja sinnehän se oli reppana halkoliiterin ylisille lopulta joutunut. 
No itse asiassa minähän en siitä ole ollenkaan pahoillani, sillä siitä omasta projektista puhuessani äiti ja iskä tuppasivat heti sen pöydän minulle kyytiin. No totta puhuakseni aika heppoinen mallihan tuo on, mutta mielestäni ajaa asiansa vallan hyvin, eli enpä nyt sitten viitsi (ainakaan toistaiseksi) käydä mitään pöytää nikkaroimaan. Katsotaan tilannetta sitten myöhemmin uudelleen, ehkä sitten kun tuohon pihaprojektiin on muutenkin aikaa enemmän. Ja jos tuo nyt tuossa pari kesää kestäisi, niin hyvä on. Eikä sen pöydän nyt tuon kummoisempi minulle edes tarvitse olla, joten oikein mielelläni tuon otin vastaan.
Nuo Twinings -teepurkit löysin tuolta pihatalon komerosta, minun mielestäni ne ovat niin somat noiden orvokkien maljakkoina. 

Kaikki muu pieni romu on sitä vanhaa, jo sieltä entisen kodin ajoilta, jopa tuon ikivanhan hanhikyltin löysin tuolta kellarin kätköistä. Onneksi (!) eivät kaikki menneet kirpparilla kaupaksi, nyt kun tämä romuromanttinen puutarhatyyli näkyy minulla jälleen rulettavan, niin onpahan jotain romua ihan omasta takaa. 

Sarjalaitteelta tuli viime viikolla ihan superylläri, sain sieltä lahjaksi uudet kottikärryt. Ja nämä olivat meille juuri nyt kyllä niin tarpeelliset, sillä "pikku Matin autosta" (entisistä kottikärryistä siis) puhkesi todellakin kumi, joten näillä puhkeamattomilla polyuretaanirenkaisilla SL -kottikärryillä  
toivon voivani huristella pitkään. Ja ei muuten Matin kärryistä nyt kumit puhkea!
Ja kuten huomaatte, niin tämä puutarhuri tarvitsisi myös uudet hanskat, nimittäin yhdet somat kukkakuosiset (Jep jep, tyyli ennen kaikkea! :)) ) menivät jo aivan rikki, samoin näillä (kuten näkyy) on tullut nyt tehtyä kaikkea mahdollista, maalauksesta-puutarhatöihin. 
Ja kun varpaitakin kuumotti, niin lantsaritkin (kumpparit) jäivän niille sijoilleen. Tein muuten noista ylijäämätiilistä alusen tuolle pöydälle, tai eihän tuossa nyt oikeastaan mitään tekemistä edes ollut, ladoin vain noita tiiliä alustaksi tuohon pöydän alle. 

Ja yrtit kasvavat tänäkin kesänä oikein mainiosti noissa lavakauluksissa, laitoin sinne tilliä, pesiljaa, sitruunamelissaa, ruohosipulia, minttua ja basilikaa. Toiseen lavaan on vielä tarkoitus istutella mansikkaa. 

Ihanan  aurinkoista päivää täältä pienten puutarhaunelmien lomasta.

&

kiitos äidille ja isälle tuosta pöydästä.tiina

Kommentit

  1. Voihan veikkonen...aivan asiansa ajaa tuo istutuspöytä! Ja jos on vähän hutera, niin sinä osaat tehdä siitä tukevamman :D Nyt kasvaa hyvin, kaikki kukat ja yrtit, kun on niin lämmin alkukesä! Minäkin innostuin tänään ostamaan mansikka-amppelin ja ihmettelin punaisia kukkia siinä? Yleensä ovat valkoisia??? Basilika on kasvanut niin hyvin, että tänä iltana aion tehdä tomaatti-mozzarella-basilika salaattia. Vanhin tytär tulee illalla :D terv Tepa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tällä mennään nyt ainakin toistaiseksi. 😊 Onhan se himppasen heppoinen, mutta asiansa kyllä ajaa ihan hyvin. Minulla muuten on tuossa istutuslaatikossa mansikkaa ja niissäkin on punaiset kukat. Tuo tomaatti-basilikan -salaatti on niin hyvää, yksi lemppareistani. 😊👌🏻❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)