Pihatalon vessassa

No niin... Tässäpä nyt viimein kuvia tästä pihatalonkin tärkeästä huoneesta, eli vessasta. Täällähän ei alun perin ollut suihkua lainkaan, mutta me hieman laajensimme tätä ja laitamme tämän yhdistettyyn wc/suihkukäyttöön, sillä toki se suihkuttelumahdollisuuskin täällä pitää olla. Etenkin se on tärkeää ennen tuon seuraavan ikuisuusprojektin alkua-loppua-valmistumista, ja puhehan on nyt siitä tulevasta pihasaunasta. Siitä proggiksesta kun ei vielä ole edes mitään suunnitelmia. Ja täytynee nyt jonkin aikaa vetää henkeä näistä remppahommistakin, sekä "raksaopelle" suotakoon myös kohta alkavaa lomaa ja lepoa. 


No mutta... Tämmöinen siitä sitten tuli. Ja voi että, minä kyllä tykkään niiiiin paljon tästä. Lopputulema on juuri sellainen vaalea ja rauhallinen, presiis suunnitelmieni mukainen. 
Seinälaatat ovat jo sinne entiseen talooni ostettuja, ne vain jäivät  lopulta käyttämättä, sitä suunniteltua kylppärinremppaa me kun ei siellä sitten koskaan ehdittykään tehdä. Mutta hyvä niin, sillä nyt meillä oli laatat ihan omasta takaa. Ja samalla puolen tiilen limityksellä mentiin täälläkin, se tuo laatoitusmalli nyt vaan (näköjään) meillä rulettaa.
Peili, hylly, hana ja lavuaari ovat Ikeasta. Samoin valaisin, se oli muuten myös jo aikaisemmin hankittu. Ja tuohonhan oli suunnitteilla tehdä itse jonkinlainen kaappi, mutta sitäpä ei nyt tuon suihkun vuoksi voikkaan siihen tehdä, se kaappi kun luonnollisesti aina suihkutellessa kastuisi. Suihkuverhoa talon miespuolinen ei tuohon halunnut, (liimautuu kuulemma ihoon ikävästi) joten me sitten laitoimme toiselle seinälle pelkän lasisen (kääntyvän) suihkuseinän.
Muutosten vuoksi olisin oikeastaan halunnut lavuaariin teräksisen putken, mutta tässä hetkessä sitä ei nyt ollut ja putkimies olikin jo laittanut nuo kaikki jutut paikoilleen, joten olkoon nyt ainakin toistaiseksi noin. Voihan sen sitten vaikka jälkikäteenkin vaihtaa. 

Ja se suuri ihastus; tämä lattia! Tuohon laattaan ihastuin jo vuosia sitten ja nyt se on vihdoin myös minun kotonani (No joo... pihatalossa, mutta siitä viis!) Pakko myöntää, että ei se tuo "raksaope" tuosta lattiasta kovinkaan innostunut ollut, se kun kuulemma on äärimmäisen "fdkoåy"#%&#" (<- tuo äskeinen sisältänee "voimasanoja" :)) )  laatoitettava, silti vaikka on siinä verkossa, mutta kun ne palat kuulemma tuppaavat aina irtoamaan jne. jne... No eniveis... Tuon laatan suhteen en antanut periksi, sillä jos nyt ei "laatoitustyyppien kouluttaja"/rakennustekniikan opetteja sitä tee, niin kukas sitten? Joten siinä se sitten on. Laatat me löysimme myös ihan meidän paikallisesta Värisilmä-liikkeestä. 

(Ja psst... On se "raksaopekin" jopa myöntänyt lattian olevan hienon näköinen. :)) ) 

Kiitos
Kynnyksen varmaan maalata hurautan vielä tuolla harmaalla lattiamaalilla, näin se ei hyppää tuosta niin paljoa silmille.

Ja hei... Silikonit vielä uupuu, mutta se on pieni juttu se!

Näillä vessahommilla tänään. 


See you,


tiina

Kommentit

 1. On se nyt todella upea ja tuo lattia on aivan mahtava. Raksaopen kanssa olen samaa mieltä niistä suihkuverhoista :) inhoan niitä, juurikin samasta syystä :) Minulla on myös kääntyvä lasiseinä suihkussa...tykkään. Kynnys todella kaipaa sitä harmaata :D Kyllä siellä nyt kelpaa asioida :) Terv Tepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😊❤️ Voisin ihan silkasta ilosta istua pytyn kannella ja katsella tuota lattiaa, sillä niin onnellinen olen tuon vessan (ja koko pihatalon ❤️) valmistumisesta. Pitkä ja ”kivulias” on taival ollut, mutta nyt on viimeinkin sisällä suht’ valmista. Joo, suihkuverhot on kyllä just tollasia! 🙄 😄

   Poista
  2. Nyt vaan nautiskelemaan, ihanasta pihatalosta ja lomaa pitämään <3 Terv Tepa

   Poista
  3. Näin me todellakin teemme! 😊❤️

   Poista
 2. Onnea uudelle vessalle ja ennen kaikkea tuolle lattialle😘! Se on todellakin! kertakaikkisen ihana ja mikä klassikko!👌👏 . Myös miun kautta aikojen ja yhä edelleen yksi suosikeista. Kyllä tuota passaakin istua ihailemassa😆😊. T. Talviniemen tonttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. 😊🙏🏻🖤 Lattia on tosiaankin ihan huippu, ja ollaan kyllä molemmat siihen tykästytty, vaikka toi ”raksatyyppi” onkin kuulemma näitä kasarilattioita aikoinaan laatoitellut ihan riittämiin. 😂 Mutta niinhän ne kaikki muotijutut kiertää kehää. 😊👌🏻

   Poista
 3. Upealta näyttää! Lattialaatat täydentävät kokonaisuuden!

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Tulipa lopputuloksesta todella kiva, ihanan valoisa ja vaalea, mutta mukava kontrasti lattialaattojen ansiosta. Olen itsekin ajatellut musta-valkoisia laattoja kylpyhuoneeseemme, klassinen, näyttävä, mutta kuitenkin neutraali on todella paljon mieleeni.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anna, mekin tykätään tuosta vessasta ihan mielettömästi, siitä kun tuli juuri ajatellun kaltainen. ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)