Kesämoodissa

Aurinkoista keskiviikkoa vaan kaikille. Viime ajat ovat (näköjään) menneet aika tiiviisti tuon pihatalon kimpussa, joten tämä Helmi -reppana on jäänyt aivan hunningolle. Nyt viimein sain itsestäni sen verran irti, että laitoin täälläkin paikkoja himppasen kesäisempään kuntoon, tai mitä se meillä nyt sitten ikinä tarkoittaakaan. (?)


No meillähän se tarkoittaa vain ja ainoastaan maton vaihtoa hieman kevyempään malliin ja noiden sohvan päällisten (Jotka nekin ovat meillä melkein aina valkoiset, joten ei oikeastaan voida niidenkään kohdalla edes puhua ns. kesäpäällisistä.) vaihtoa, tai tässä tapauksessa siis niiden valkoisten pesua. Kaivelin nyt kuitenkin vaihteeksi kaapista tuon vaalean beigen päällisen, sekä tuohon nojatuoliin tuon vaaleansinisen, olkoot nuo nyt sitten meidän kesäpäälliset. (Kunnes taas kyllästyn noiden väreihin ja nappaan ne pois. :)) ) Ja itse asiassa tuo vaaleansininen näyttääkin oikeastaan pitkästä aikaa ihan kivalta, joten tässä jo mietin tuon värisen hankkimasta myös sohvaan. (? No saa nähdä kestääkö tämä idea ja viehätys paria päivää kauemmin... 


Ja hei... omppupuu muuten kukkii, (kuten somesta päätellen kaikilla muillakin) tosin tänä vuonna todella niukasti, se taas johtuu siitä minun aika rankasta puuhun kohdistuneesta karsinnasta. No mut joo... kukkii se silti.


Muuten ei ole mitään uutta eikä ihmeellistäkään, eli samoilla vanhoilla mennään. Kuvailin nyt kuitenkin huvikseni pienen setin kesäfiiliksisiä olkkarin otoksia.












Näillä tänään.

See you,


tiina


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Ihanan kesäinen tuo vaaleansininen väri ja sinulla on tyynytkin siihen samaa väriä. Kaunista! Terv Tepa
Tiina sanoi…
Jänskä juttu tosiaan tuon sinisen kanssa, jostakin syystä tuokin näyttää pitkästä aikaa tosi kivalle. Joo, tyynynpäälliset on jo jokusen vuoden vanhat, taisin ostaa nuo joskus Anttilan loppuunmyynnistä, ovat niitä Anno -juttuja. 😊