Ylpeys käy lankeemuksen edellä

Jotakuinkin niinhän se taisi mennä? Tai eipä tässä nyt mistään ylpeydestä kyllä kyse ollutkaan, vaan lähinnä siitä omasta riemusta ja ilosta, siitä niin ihanasta fiiliksestä, jonka se pienoinenkin hölkääminen sai minussa aikaan. Mutta niinhän siinä(kin) sitten kävi, että sekin homma karahti aivan kiville, se kun loppupelissä osoittautui minulle liian rankaksi. Tai en ole aivan varma suuttuiko tuo polveni nyt siitä hölkän kokeilusta, sillä viimeksi sitä kokeilin n. viikko sitten, kävelylenkilläkin kävin kolme päivää sitten. (!) Mutta tässä noin pikaisen itse-analyysin perusteella tuo koipeni ehkä suivaantui puutarhailusta, ehkä se omenapuiden leikkaus-oksien pois roudaus-haravointi -setti (ihan putkeen) oli sittenkin minulle liikaa. Mene ja tiedä. (?)


No eniveis... Nyt ollaan sitten popsittu pari päivää Buranaa, voideltu polvea kipusalvalla ja pidetty jalkaa lepoasennossa, eli otettu suhteellisen iisisti. Ja tietty toivotaan sen parantuvan nopeasti. Ja isolla E:llä sanottuna, niin pitänee nyt Ehkä kuitenkin luopua (tai ainakin lykätä) niiden uusien juoksulenkkareiden hankkimisesta, ne kun pahimmassa tapauksessa menisivätkin ihan hukkaan. Voihan harmi, muuta en vaan nyt oikein voi sanoa. 
Mukavaa viikonloppua kaikille, minä jatkan nyt tätä kodin katselua välillä tästä vaakatasosta. Sen lisäksi toivon jalan olevan huomenna suhteellisen hyvässä kävelykondiksessa, sillä meillä on huomenna se Muotitalo PUKI:n muotinäytös tuolla Hotelli Punkaharjulla. No onneksi tuo jalka kyllä tuntuu nyt olevan jo parempi, joten toivon kaiken menevän ihan hyvin.


See you,


tiina

Kommentit

  1. Niiiiiiin....sanoin jo aikaisemminkin, että se hölkkääminen ei ehkä ole sinulle parasta liikuntaa??? Siinä tulee sitä tärähtelyä nivelille ( leikatuille ei hyväksi) kävely vois olla terveellisempi harrastus? Oppia ikä kaikki, pitää kuunnella omaa kehoa, kyllä se ilmoittaa mikä sopii ja mikä ei :) 20 vuoden terapiakokemuksella, polvivaivoja mm akupunktiolla hoitaneena, olen tällaista mieltä :) Mukavaa viikonloppua ja paranemista <3 Tepa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä sanoit ja niinhän se on, mutta kun se vaan välillä rasittaa tämä oman elämän tekemisten rajoittuneisuus, niitä minulta kiellettyjä harrastuksia (ja terveyden vuoksi) tehtyjä ”pakkoluopumisia” on jo niin paljon. Aina ei vaan jaksaisi. Mutta kiitos tsempeistä. ❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)