Perjantain fiilikset

Tiedättekös... On tämä vaan niin ihanaa, sillä saan taas toivottaa oikein aurinkoista päivää kaikille. Voi jee, että nautin niin näistä ihanan aurinkoisista säistä, siis meillähän on kevät nyt! Aurinko paistaa ja linnutkin jo laulavat. Mikä voisikaan olla sen parempaa? Helmen takaterassilta ovat viimeisetkin lumet jo sulaneet, ja koska meidän terassikalusteet ovat vielä sukulaisten luona talvihoivissa, niin roudasin sen omenapuun alla olleen rautapenkin tuonne terassille. Se ikään kuin pakosti kutsuu nauttimaan ne kahvit tuossa ulkosalla.
Yläkerran aulaa olen nyt muutaman päivän katsellut sillä silmällä, sinne kun mieleni tekisi jotain (?) uutta tekstiilijuttua, mutta kun en vaan nyt tiedä mitä se uusi olisi. Kaappi -tsekkauksen jälkeen löysin sieltä niitä sinisiä tyynyjä, tyynynpäällisiä ym. juttuja, mutta kun en nyt niitäkään tuohon haluaisi. Kuitenkin tuo tumman vihreä tuntuu nyt kevään tullen jotenkin aika synkän oloiselta, eli ne varmaan kohta menevät tuonne kaapin kätköihin syksyä odottelemaan.
Roosat voisivat vaihteeksi olla aika jees, mutta nekin ovat nyt käytössä olkkarissa, niitä tosin on siellä aikamoinen läjä, joten ehkä sieltä nyt pari tyynyä tännekkin joutaisi. Tuo toinen sohva kun on nyt taas täällä, joten olkkarissa ei niitä tyynyjen paikkojakaan ole nyt niin paljon. Ehkä tosiaan tuon niitä roosan värisiä tänne, tai sitten odottelen jos (ko) jostakin silmääni sattuisi jotain uutta ja kivaa.
Ja kuvia katsellessa päälliset näyttävät tosiaankin niin kovin tummilta ja värittömiltä. No pliisu mikä pliisu, onneksi on luonne sitten sen verran värikkäämpi, balansoi sujuvasti tätä kodin värittömyyttä. :))

Näillä keväisillä mietteillä tänään. Oikein hyvää & aurinkoista viikonloppua kaikille. Minulla ja vanhemmalla neidillä on tänään äiti-tytär leffailta, sillä me ollaankin poikkeuksellsisti tämä ilta ihan kahden. Toden näköiseti katsotaan jotakin oikein suurta siirappia Netflix:stä/ HBO:lta ja syödään roppakaupalla epäterveellistä höttö-mättöä. Ja sehän on toisiaan enemmän kuin tarpeellista, sittenpä muistaa (ja on syytäkin) taas palata ruotuun.


Palataan taas,


tiina


Ai juu... sitruunapuuni on vielä hengissä. :))

Kommentit

  1. Hauskaa elokuvailtaa molemmille <3 Nauttikaa ihanasta illasta. Ne roosat tyynyt sopivat varmasti ihanasti tuonne aulaan ja ovat keväiset :) Terv Tepa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. 😊💓 Täällä parhaillaan yritetään päättää sitä katsottavaa leffaa. 😄

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)