Pitkäperjantain fiiliksiä

Hei vaan kaikille, ja myös oikein ihanan aurinkoista pitkäperjantaita toivottelen. Nappasin äsken kuvia olkkarin tunnelmista, ja  oikeastaanhan (tajusin tuossa juuri) täällä ei ole juurikaan mitään erityisesti pääsiäiseen liittyvää. No ehkäpä nuo tasetit, kun ei niitä taideta muuhun vuodenaikaan juurikaan myydä, ja joo, onhan ne nuo muutamat pupumunat. Eli loppupelissä aika minimaalisella pääsiäisellä meillä taas mennään, enkä totta puhuakseni kyllä edes mitään ns. pääsiäishörtyjä kaipaakkaan, ne kana-kukko -ajat on minun osaltani (ainakin tällä hetkellä) käsitelty, eivät vaan ole enää se oma juttu. Edes pajunoksia en enää löytänyt, tai niitä pajupuskia kyllä, mutta niissä ei ollut ainoatakaan pajunkissaa jäljellä, joten en sitten edes viitsinyt pelkkien "kissattomien" oksien vuoksi sinne ojaan upota, sitä lunta kun näytti siinäkin kohdassa olevan metritolkulla.


Toivoin saavani myös pääsiäiseksi niitä somia roosan värisiä hyasintteja ja valkoisia anemoneja, mutta niitäpä ei sitten enää ollutkaan saatavilla, joten päädyin nyt tämmöiseen väripalettiin; valkoisia ranskalaisia tulppaaneja, pienempiä roosan värisiä, muutamia eucalyptuksen oksia sekä oman pihan syreenin oksia, siinäpä se oma kimppuni tälle pääsiäiselle. 


Huomenna on (ehkä) tulossa tämän pääsiäisen kakkukokeilu, siis jos se vain hyytyy kunnolla tuolla jääkaapissa. Hyvää ruokaa ja jälkkäriä (tottakai) pitää aina olla, se on vaan minulle aika tärkeä juttu. Tosin tämä pääsiäinen me ollaan ihan vaan kaksin, joten se ylenmääräinen "höösäily" jäi tältä vuodelta pois. Oman perheeni luo tuli kyllä myös se perinteinen ruokailukutsu, joten voi olla, että heidän luokseen (kuitenkin) jossakin välissä suuntaamme. 


Huomiseen,tiina


Ja psst...
Yritän saada ensi viikolle kuvattua taas tuota piha/vierastaloa, sillä siellä on makkari kohta valmis, puuttuu enää ovi ja lattialistat. Jippii! Mutta niistä pihatalo -jutuista lisää sitten (ehkä) ensi viikolla. 

Kommentit

 1. Ihanat kukkakimput ja värit! Kaunista kuten aina. Minä etsin viikko sitten pajunkissoja, mutta kaikki oli jo ehditty viedä. Nappasin metsälenkillä jostain puskasta oksia mukaani ja nyt pienet lehdet ovat syntyneet, näyttää, joko marjapuskan tai vaahteralehdiltä muodosta päätellen :D Laitoin niihin harmaita ja valkoisia höyheniä. Muutossa hävitin kukot, kanat ja munat, nyt ei ole mitään jäljellä. Vaaleanpunaiset ruusut maljakossa ja keltaiset narsissit parbvekkeella. Siinä se! Mukavaa pääsiäisenaikaa! tervTepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. 😊🙏🏻💓 Pajunvitsat jäivät tosiaan tänä vuonna hankkimatta, no meni se pääsiäinen näinkin. 😄 Samoin sinulle. 😊🌷🐣

   Poista
 2. Täällä mennään myös hyvin maltilliselle pääsiäis sisustelulla. Kuopuksen päiväkodissa tekemät askartelut tuovat mukavaa väriä sisustukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne lasten tekemät onkin niitä parhaita. Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa. 😊🐇💐

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)