Mattokaupassa

Kävin eilen meidän kaupungin Matto Sektorissa mm. silittelemässä ihania Svanefors:n mattouutukaisia, ja samalla tuli sitten siliteltyä (ja kamerallakin kuvailtua) vähän muutakin. Itse asiassa oli minulla sinne ihan asiaakin... Hakusessa kun on ollut jo jonkin aikaa tänne meidän eteiseen semmoiset sisal, juutti- tai hamppumatot. Ja olin kyllä suorastaan onnesta sykkyrälllä, kun ne löysin ihan täältä omasta kaupungista, ja samalla muuten huomasin täällä Matto Sektorilla olevan paljon muutakin, josta siis (nolottaa) tämä tyyppi ei oikeastaan tiennytkään mitään. 
Sieltäpä löytyi mm. pyykkietikkaa ja käsisaippuaa.

Samoin kivan näköisiä metallitähtiä ja noita Moltex:n huopia monessa eri värissä. Minä tietty ihastuin noihin vaaleisiin ihan täysillä. Ja tuossa vasemmalla olevassa kuvassa näkyvä nukkamatto jäi kyllä vielä vaivaamaan...
Day:n vetimiä kolmessa kauniissa värissä.
Ja joo... Älä häiritse! No en! :))
Ja muuten, noita kauniita (Day:n) rannekorujakin bongasin. 


Ja siinä.... Matot, jotka ovat odottaneet pääsevänsä meidän eteisen lattialle. Ihanan paksut juuttimatot, ja hintakaan ei noissa ole todellakaan paha, isompi (koko taitaa olla 80x180) oli 39e, pienempi luonnollisesti hieman edullisempi. Näin päivän kokemuksella tuntuvat kivan muhkeilta jalan alla. Tykkään! Ja noita on muuten saatavilla kahdessa eri värissä, toinen on tuo luonnollisen ruskea ja toinen harmaampi.
Ja katsokaas tuon sulottaren muotoja, mitkä jalat!
Jäi vielä sanomatta, että noita Svanefors:n nukkamattoja on muuten kahdella erilaisella kuosilla. 
Sinisen tykkääjille sinisävyisiä juttua, ne muuten sopivatkin todella hyvin kesään.

Ja nämäkin olisivat niin kauniit. Näin sitä vaan oppii, että voi sitä löytää ihan omastakin kaupungista (Onneksi!) juuri sen etsimänsä/haluamansa jutun. 
Oikein mukavaa viikonloppua kaikille. 
Ensi viikolla sitten niitä meidän eteiskuvia. 


See you,


tiina

Kommentit

 1. Ihanaa tavaraa puoti pullollaan....selvisitkö pelkkien mattojen ostamisella? Niin paljon kaikkia ihanuuksia oli kuvissa! Mukavaa rentouttavaa viikonloppua <3 Terv Tepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkät juuttimatot kainalossa pääsin ulos, mutta sinne jäi vielä monen monta ihanaa Svanefors:n mattoa. 😄

   Poista
 2. Oi miten kauniita nuo vetimet. Ja juutti on ihana materiaali – pitäisi varmasti ottaa meidänkin valikoimaan, kestävä ja vegaaninen!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)