Keittiön keväisiä kuulumisia

Tiistai aamua kaikille, tai aamupäivähän se kyllä taitaa jo ollakkin. Mutta aurinkoista (Ja sitä pakkasta, mitäs sitä muutakaan... :)) ) päivää kumminkin täältä teille toivottelen. On se vaan tuo auringonpaiste kumma juttu! Se saa aikaan (ainankin minulle) kodin fiksailu/muutos -innostuksen, tosin tässä tapauksessa ei ollut kyse kuin parin tavaran/jutun siirtelystä, mutta silti sain mielestäni keittiöön ihan kivaa vaihtelua ja keväistä fiilistä. 


Kävimme sunnuntaina puolisoni kanssa Kuopion Ikeassa hakemassa tuonne pihataloon keittiöspotteja ja vähän muutakin pikkusälää. Viherosastolta käteeni tarttui tuo "Horsma, oliko se mikä se nyt oli", mutta anyway, sain sitä pientä vihreää piristystä keittiöön. (edit* Tsekkasin sen Ikean sivuilta, se on fiikus.)
Ja välillä kuvaa tältäkin kantilta, eipä tässä tosin mitään kuvattavaa taida edes olla, rasittavat rosteriset (Jossa aina joku sormenjälkitahma, siitä siis se rasittavuus.) jääkaappi-pakastin- mikro systeemit. Vaan tulipahan nyt kuvailtua tuokin suunta. Ja muuten... Nuo paperiset pussukat ovat meillä ihan oikeaa käyttötavaraa, sillä suuremmassa säilytän muovikasseja ja pienemmässä säilytellään tyhjät pullot. Eli eivät ole nuokaan ihan tyhjänpanttina, sitä säilytystilaa kun ei meille ole lisääkään mistään tupsahtanut.
Samoin tuo korikassi pitää sisällään kierrätykseen menevät metalliset purkit ja purnukat. Kesäksi se täytynee tosin luovuttaa veneilykassiksi, mutta näin talvikuukausina pitäköön ne purnukkansa.

Ikeasta tämä tuoksukynttilä -addikti nappasi mukaansa tuon uuden Friskhet -kynttilän, tuo taisi olla se vuoristoilma -tuoksu. Ja nyt muuten vasta huomasin, että sitähän olisi ollut myös se rakastamani puhdas pyykki -tuoksukin, no pitää napata se mukaan seuraavalla kerralla.
Lihanleikkaajan julisteen sain joskus Deseniolta, nyt viimein sain sen laitetuksi myös kehyksiin.


Hyllyssä roikkuvan siivilän olen varastanut/anastanut/pöllinyt joskus äidiltä ja isältä, että terkkuja vaan iskä... Täällä se siivilä edelleenkin on, turha sitä on sieltä etsiä. :))
(Psst... Äiti tosin antoi sen minulle,Kukko-pyyhkeen ja tuon soman viltin sain Svanefors:n Riinalta, hän kun tässä pari viikkoa sitten teki pikavisiitin tuohon meidän ovelle.

Kiitos & ensi kerralla nähdään hieman pidemmällä kaavalla.


Näillä tänään.


See you,


tiina

Kommentit

Kaisa sanoi…
Keittiönne on niin kaunis. Ja, hyvä idea että tuollaisessa isommassa paperipussissa voisi säilyttää tyhjät pullot. Tässä olisikin ratkaisu yhteen pulmaamme. Kiitos!
Aurinkoista viikkoa!
Tiina sanoi…
Kaisa, kiitos. 😊🙏🏻❤️ pienihän tämä on, mutta näillä mennään. Joo, on ollut tilan/säilytysongelmien takia pakko keksiä kaikenlaisia säilytysjuttuja. Samaa sinne toivottelen. 😊☀️
Maulanna sanoi…
Tuo keittiönlattian kuosi sai minut aikoinaan kiinnostumaan blogistasi. Josta olen myös nauttinut, niin kaunista!
Nyt kuitenkin kiinnitin huomiota tiskialtaaseen, ilmeisesti posliinia, onko Ikean malli? Minulla on aikomus hankkia tuollainen kaksialtaisena, mutta käytännön kokemuksia en ole kuullut. Oisko sulla pari plussaa ja miinusta ?
Kiittäen !
Tiina sanoi…
Lattiaan olen itsekkin ihan rakastunut, en vaan kyllästy tuohon ihanaan kuosiin. Tuota on muuten tullut uusi sävy; beige harmaa, sitä tulee (tosin ihan pieni pala vain, tuulikaappi kun on ihan mini) muuten tuonne meidän pihataloon. Joo, allas on tosiaan se Ikean allas ja meillä toiminut ihan hyvin. Kattiloita pestessä olen ehkä aavistuksen verran varovaisempi, muuten en osaa oikein eroavaisuuksia kertoa. Pinta pinttyy aika helposti, mutta sen saa hyvin puhtaaksi (esim.) liuottamalla tiskikoneen pesutabletin altaassa olevaan veteen, antaen vaikuttaa n. 1/2 -tuntia. Ottaisin tuon kyllä vieläkin, minusta kun tuo allas on edelleenkin niin soma. 😊 Kiitos kommentistasi. 💓☀️🌷
Anonyymi sanoi…
Aivan ihana keittiö! Loistava kokonaisuus. Kaunista ....kaunista :) Tepa
Hanna H sanoi…
Kaunista! Tuo lattia on tosiaan ihan huippu hieno. :)
Sari Riekkola sanoi…
Niin ihana keittiö että aivan huokailuttaa! Meilläkin säilytellään paperipussukoissa tyhjiä pulloja ja tölkkejä, kätevää.
Keittiössäsi on myös ihana lattia ja kivasti esillä kaikenlaista kaunista ja mielenkiintoista, sulta saa Tiina paljon ideoita, kiitti siitä :)

Mukavaa viikon jatkoa <3
Noi keittiön laatat!!! Lovelyy!!! Mä just suunnittelen tääl meiän keittiöön uusia laattoja! 😍😍
Tiina sanoi…
Tepa, voi kiitos. 😊🙏🏻❤️ Onhan tuo keittiö oikeasti vähän turhan pieni (ja se joskus himppasen ärsyttääkin, siellä kun ei kunnolla mahdu edes liikkumaan,etenkin jos joku istuu pöydän ääressä 🙄😂) mutta kuitenkin niin oman oloinen. 😊
Tiina sanoi…
Hanna, kiitos. 😊🙏🏻❤️ Lattiaan olen edelleenkin ihan rakastunut. 😄
Tiina sanoi…
Sari, voi kiitos. 😊🙏🏻❤️ No kun olen vaan semmoinen romuroosa... En vaan näköjään osaa olla se minimalisti. 😂
Tiina sanoi…
Joo, toi metrolaatta on kyllä (edelleenkin) niin ihana! Mietin sitä myös tonne pihataloon, sit kuitenkin laitettiin vähän muuta. 😄