Heipat helmikuulle!

No niin... Se on sitten aika laittaa tuo eilen päättynyt helmikuukin pakettiin. Ja onneksi niin, sillä minun mielestäni nämä alkuvuoden kuukaudet ovat vähän sellaisia "turhakkeita", kevään alkamisen odottelu -kuukausia. No tietenkin ne on, (ja niin pitääkin olla) mutta silti huomaan itse aina käyväni hieman säästöliekillä näin alkuvuodesta. Johtuneekohan se jotenkin oman kehon virran loppumisesta? En tiedä. Olotila on aina niin kankea ja tahmea, into asioiden tekemiseen on lähinnä potenssissa nolla. Varmaan sekin on jollakin tapaa kytköksissä tähän oman kropan vontiin, nämä kirpeät pakkaskuukaudet kun tuntuvat tässä krooonisesti kipuilevassa kropassa ja nivelrikkoisessa lonkassa vähän liikaakin. Mutta joo... Se nyt vaan minulla on sellaista ja tämän kanssa on elettävä. Enkä halua näistä käydä liikaa valittamaan, sillä eihän se auta tätä tilannetta kuitenkaan millään lailla, oma olo/fiilis vaan pahentuu entisestään. 


Joten nyt loppui surkuttelu ja mennään siihen loppuneeseen helmikuuhun. Ensimmäisenä vuorossa tuo paras kirpparilöytöni; rouhea lautakaappi, joka kätkee sisäänsä nuo kaikki ennen esillä olleet rojut. Tuollaista olin etsinyt jo kauan (tai odottanut tuon kotinikkarin sellaisen tekevän :)) ) ja viimeinkin tämä sattui kohdille. Ja mikä oli ihan parasta, niin maksoin tuosta kokonaista 10€, joten se tekee kaapista vieläkin paremman löydön. Se raha kun ei todellakaan kasva puussa, tai ei kasva ainakaan minulla.

Helmikuun huippukohta oli tietenkin tuon rakkaan tyttären vanhat. Eikä muuten säästytty niiltä liikutuksenkyyneleiltä tälläkään kertaa, sen verran haikeutta oli ilmassa. No niin ne lapset vaan kasvavat. 
Ja mitäs muuta siten tehtiinkään? No sitä remppaa ja remppaa! Eli piha/vierastalon tilanne meni eteenpäin suuuuuurin askelin. Seinään oviaukkoa ja ovea, keittiön seinän laatoitusta. Lisäksi maalia ja tapettia, sähkötöitä ja lattialistojen fiksailua. Siinäpä sitä olikin taas "pientä" projektia. 


Kuvailin myös kivoja Desenio:n yhteistyöjuttuja, nämä julisteet kun ovat niin oman oloisia ja mielestäni sopivat meille aivan nappiin.

Näillä helmikuun menneillä tunnelmilla tänään. Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille & nauttikaan näistä aurinkoisista (kovasta pakkasesta huolimatta) talvipäivistä.Palataan taas,


tiina

Kommentit

  1. Paljon on mahtunut sinullakin tuohon helmikuuhun, vaikka lyhyt olikin.
    Ihanaa viikonloppua ja nautitaan auringosta!

    VastaaPoista
  2. Paljon tapahtui helmikuussa! Ihanat tapetit pihatalossa valmiina, siellä ollaan jo todella pitkällä, valmistumista kohti :) Terv Tepa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)