Olkkarin uuden julisteet & alekoodi

Nyt viimein nuo olkkarin uudet julisteet, eli tuo jo pitkään itselleni haluama Tove Frank:n selin oleva mustapukuinen & silinterihattuinen lady, sekä tuo sanomaltaan minulle niin nappaava tekstijuliste. Noita Tove:n julisteita olen ihaillut jo todellakin kauan, jostakin syystä ne vain ovat minun mielestäni niin kivoja, sellaisia ei ehkä ihan niin tavallisia postereita. Postaus on blogiyhteistyö Desenio:n kanssa.Samoin tämän julisteen teksti kolahti kyllä aivan heti: 


"You don't 
always need a plan
sometimes you 
just only need to breathe,
trust, let go,
and see what happens"


Tämä on todellakin kuin minulle tehty, sillä näinhän sen pitäisi (ainakin toisinaan) olla.... 
Että edes joskus uskaltaisi antaa mennä vaan!
Minä kun olen luonnoltani sellainen entraaja, kaiken epäilijä ja pohtija, suorastaan sellainen asioiden ennakko -surija. (Missä nyt ei sitten ole mitään järkeä!) Ja tiedän todellakin olevani sellainen ihan liikaakin, sillä joskus pitäisi vain osata luottaa asioiden järjestyvän parhain päin ihan luonnostaan.
Ja muuten ... Oikeasti olin ajatellut laittavani nämä uutukaiset tuonne rempattavaan piha/vierastaloon, (siis sitten kun se valmistuu) mutta niinhän siinä kävi, että tänne Helmeenhän nämä päätyivät ja ne entiset joutuvat/pääsevät sitten sinne vierastaloon. Se kun tuo Tove nyt aivan selkeästi suorastaan huusi päästä meidän olkkarin seinälle. No eikä, mutta jotenkin sen paikka vaan tuntui kuin luonnostaan olevan tuo Helmen soffaseinä. Mustapukuinen lady on siis tuo (click->) Tove Frank n Pocus ja 
tuo tekstiljuliste on tämä:  See What happens (<-click) -juliste. 

Paketissa tulivat myös yhdet hopean väriset klipsit, ne tosin olen jo laittanut siihen aiemmin postaamaani makkarin julisteeseen. Sen Love Warriors:n Sky -julisteen näet muuten tuolta aiemmasta Julistejuttuja & torstain aurinkoa -postauksesta.

Ja nyt myös sinulla on mahdollisuus hyödyntää Desenion ale, sillä koodilla: "tiinah" saat -25% alennusta heidän julisteistaan. 
Alekoodi on voimassa ajalla 27.2 - 1.3, eikä se koske Handpicked tai yhteistyö -julisteita taikka kehyksiä.

Ihania ideoita kauniisiin kuvaprintteihin ja tekstitauluihin löydät Desenio:n (<-click) sivuilta. Ihania kuvia ja niitä niin kivoja vaihtiksia on kyllä tuolla vaikka minkä verran. Uppouduin niitä taas katselemaan toviksi jos toiseksikin. Ja löysin sieltä taas niin monen monta kaunista, jotka sitten tietty voisin meille haluta, mutta nyt taitaa jo tulla vastaan tuo seinäpintojen rajallisuus. 
Näillä kivoilla julistejutuilla tänään.
Meillä pakkanen paukkuu taas -20 -asteessa, joten taidanpa mennä laittelemaan takkaan tulta ja etsimään niitä villasukkia...


Aurinkoista pakkaspäivää toivotellen,tiina

Kommentit

Sari Riekkola sanoi…
Upeat julisteet! Ja muutenkin IHANA olkkari <3
Anonyymi sanoi…
Ihanat julisteet ja sopivat tilaan hyvin. Pakkanen paukkuu täälläkin rajuna ja viima vielä lisää sitä. Eilenpiti sisälläkin olla lenkin jälkeen kahdet villasukat :D Aurinkoista tiistaipäivää! Tepa
Tiina sanoi…
Etenkin tuo Toven juliste on mielestäni niin... 😍 Sari, voi kiitos! ❤️
Tiina sanoi…
Joo, kylmää on. Helmessä villasukat pyörii jaloissa. 😄
Anonyymi sanoi…
Kaunista ON KIVA SAARA VINKKEJÄ ITSELLE. MARITA


Kaisa sanoi…
Kivat julisteet olet valinnut olohuoneeseenne!