Neidin juhlapäivä

Nyt hieman juttuja ja kuvakavalkadia meidän eilisestä päivästä. Se täytyy sanoa, että kyllä nämä tällaiset päivät vaan käyvät tunteisiin ja melkein piti taas kaivella nenäliinaa taskusta, sillä sen verran liikuttavia juttuja nämä virstanpylväät ovat. Niin ne vaan nuo lapset kasvavat. Hassua, sillä vastahan (tai siltä se ainakin tuntuu) tuo neiti tämän lukion aloitti. (!) Nyt on meillä sitten kahdet vanhat tanssittu, vielä (todennäköisesti) tulossa ovat yhdet tanssit, sillä eiköhän se tuo nuorinkin neiti yläkoulun jälkeen suunnista lukioon. Tai näillä näkymin taitaa hänen suunnitelmansa olla sellainen.
Neidin kampauksen teki Henna, tuolta meidän paikallisesta ILME -kampaamosta. Meikin neiti teki itse sisarensa avustamana, tai isosisko meikkasi lähinnä nuo silmät, muuten neiti taisi tosiaankin tehdä meikkinsä itse.

Itse tansseista en juurikaan kuvia ottanut, mitä nyt pienen videopätkän kuvasin meille muistoksi, mutta se jääköön tosiaan vain meidän omaksi iloksemme.
Ensimmäisten tanssien jälkeen menimme tuonne Olavinlinnan pihalle kuvia ottamaan, ja onneksemme tuo sääkin sattui olemaan vallan loistava, mitä nyt tuo pieni pakkanen hieman kipristeli sormissa ja varpaissa.
Ja koska tämäkin neiti on sellainen rock, niin maiharithan ne ovat ne parhaat kengät. Tosin tanssit kyllä tanssittiin ihan balleriinoissa, mutta silti hänen tyylinsä mukaisissa (niittikoristeisissa) sellaisissa. Tyttären tyylisen mustan tanssiaispuvun hankkiminen olikin sitten aivan oma lukunsa, sillä noita mustia pukuja ei aivan joka oksalla kasva. Hän kun ei missään tapauksessa tahtonut "sitä samaa pukua", joka on yleensä sen miljoonassa ei värissä jokaisissa vanhojentansseissa. Onneksemme löysimme tuon hänen tyylisensä kerran tanssitun puvun, sillä tuohon pukuun neiti ihastui heti ensi näkemältä.
My girls

Näillä tänään.
Oikein ihanaa pakkas -lauantaita teille kaikille.


tiinaKommentit

 1. Upeat tytöt, ihanat kuvat! <3 Tepa

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat ja asu! Hieno ja tärkeä päivä teillä ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ❤️ Oli kyllä aika hieno & tunteikas päivä. 😊

   Poista
 3. Ihanat vahvat omat tyylit. Täysi kymppi sinulle ja tytöillesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nämä neitokaiseni ovat molemmat sellaisia ”rokkiveikkoja”, mitä ollaan yhdessä aina huvittuneina naureskeltu. Tai lähinnä naurettu sitä kun minä olen sellainen pastelleista ja vaaleista väreistä tykkäävä, tytöt taas semmoisia tumman (no pudän minäkin kyllä mustasta, mutta tyyli on kuitenkin pehmeänpi) tyylin tykkääjiä. 😄 Kiitos kivasta kommentistasi. 😊❤️

   Poista
  2. Mutta sehän juuri hienoa onkin, että jokainen meistä saa olla juuri sellainen kun haluaa <3 tai ainakin pitäisi saada olla! <3 Mukavaa kevättä!

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)