Julistejuttuja & torstain aurinkoa

Aurinkoista torstaita kaikille. Kyllä se vaan niin on, että näistä niin ihanista aurinkoisista päivistä saa lisää virtaa ja nämä tekevät myös sen kevään odottamisen niin kovin malttamattomaksi. Voisin niin (kuten jo monesti olen tämänkin todennut) jo työntää nämä sormeni tuonne kukkapenkin multaan! Noh... Siihen taitaa vielä olla aikaa, sillä tästä ikkunasta (noin pikaisesti) ulos vilkaistessa lunta taitaa olla abouttiarallaa semoiset puoli metriä, eli aivan pian ei pihahommiin päästä. No kaikki ajallaan. 
 Postaus sisältää mainoslinkkejä/on blogiyhteistyö Desenio:n kanssa.
Mutta tuo aurinko... On se vaan ihana juttu, joten nautitaan siis siitä. Makkarissa on muuten eräs jo pitkään haluamani juttu; tuo pienoinen Love Warriors:n  juliste. Sain Deseniota kivan blogiyhteistyön, jossa sain valita heidän valikoimistaan muutaman julisteen. Tuota ko. julistetta olen jo kauan ajatellut, joten luonnollisesti se oli yksi valintani. Niistä muista on tulossa juttua hieman myöhemmin.Tuo omani tosiaan löytyy tuolta Love Warriors:n kategoriasta, se on nimeltään Sky.
Ja hei.... Huomasin muuten, että juuri nyt saat noista julisteista saa -20% alen, (Ja Huom!  Alennus tulee juuri noista Handpicked -julisteista ja on tosiaankin voimassa vain nyt!) eli kannattaa todellakin kurkkailla nuo ihanuudet. Itselläni oli suorastaan valinnan vaikeutta, olisin voinut niin kotiuttaa tuolta monen monta kivaa julistetta. Niin monia vaihtiksia! Mustavalkoiset  ovat aina se minua viehättävä juttu, samoin nuo kasviaiheet ihastuttavat todella paljon, magnoliat, pionit ja lemmikit, vihreistä peikonlehdistä ja muista kauniista kasviaiheista puhumattakaan. Ei ihme, että oli vaikea tuo valinta. Kaikista kauniista houkutuksista huolimatta päätin kuitenkin lopulta pysytellä siinä omassa "must have" -kategoriassa. Nuo omat valintani kuitenkin ovat sitä itselle ominta väri- ja tyylimaailmaa, eli kulkevat juuri sillä rauhallisen värin skaalalla. 


Näillä aurinkoisilla fiiliksillä tänään. 
Huomiselle minun onkin syytä varata monen monta nessua, se tuo neitokaiseni kun tanssii vanhat huomenna, eli luvassa on takuuvarmasti haikeitakin liikutuksen kyyneleitä. Oikein mukavaa loppuviikkoa teille.


See you,


tiina

Kommentit

  1. Ihana juliste ja ihana makuuhuone myös! Teilläkö paistaa aurinkokin? Meillä ei ole tänään näkynyt! Terv Tepa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. 😊❤️ Juu, meillä paistoi tänään aurinko. 😄

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)