Hengissä ollaan!

Tai ainakin melkein, sillä heti ensimmäisenä arkipäivänä (joulun jälkeen) ollut hammaslääkärikäynti yllätysmomentteineen on aiheuttanut himppasen pitkäkestoisen toipumisen. Alun suunnitelmien mukaan kun minulla piti olla vain kolmen hampaan ultrapuhdistus, mutta kuinkas sitten lopulta kävikään?!!! Sillä samalla reissulla nopea ja intomielinen hammaslääkäri napsi pois kaksi jäljellä ollutta viisaudenhammasta, ja nyt on pakko kyllä sanoa, että ei ole ollut ihan helppo nakki näistä toipuminen. No mut joo, kaipa se tästä vielä iloksi muuttuu tämä elämä. Hope so.


Joulukin se sitten tuli ja meni, ja se meni tänä vuonna ilman yhden yhtäkään kuvan ottamista, (!) jotenkin en vaan edistynyt edes kuvailuhommiin. Hassu juttu, sillä enpä muista moista ennen käyneen. No toisaalta.... Ehkä se on hyväkin välillä pitää hieman paussia, onhan noita räpsyjä tullut tässä bloggaamisvuosien varrella jokunen otettua.


No mutta, nyt on joulut korjattu jo pois ja jäljellä on enää noiden viimeisten suklaiden syönti, onneksi suklaata voi sentään syödä (sulatella suussa) suhteellisen kivuttomasti. Ja ilmeisesti kilttikin olin jossakin välissä ollut, (?) se joulupukki kun muisti minuakin. Sain synttäri-joululahjaksi mm. läjäpäin suklaata, pari noita Taika -sarjan mukeja, kuvan hopeisen Nappula -kynttiläjalan, pari Kastehelmi -tuikkukippoa ja Tsaikka -glögimukia, rakastamiani vihreitä kuulia (!) & kolme lahjakorttia ystäväni Jaanan pitämään vaatekauppa PUKI:n. Että iso kiitos vain joulupukille.

♥ ♥ ♥
Näillä leuankolotus-pakotus -jutuilla (että kuitenkin tiedätte minun olevan nyt jotakuinkin hengissä :)) ) tänään, palaan taas kunhan tämä elo/olo tästä hieman mukavammaksi muuttuu.


Ai joo...
Hieman tässä myös tuon piha/vierastalon kuulumisia:
keittiössä on vihdoin katto valmiina, itse asiassa se onkin juuri tällä hetkellä maalauksen alla.
Seuraavaksi vuorossa lienee olkkarin katon & keittiön paneleiden maalaus, sen jälkeen käydään varmaan lattioiden maalaushommiin, joten edistystä on kyllä tapahtunut sillä rintamalla.
Kuvia tulee sitten kunhan saadaan noita maalauksia & muita juttuja tehtyä.See you & oikein mukavaa alkanutta vuotta 2018.

tiina

Kommentit

 1. Ihana tuo Nappula kynttilänjalka :) Hyvää uutta vuotta ja paranemisia sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaana, kiitos. 😊❤️ Oikein hyvää alkanutta vuotta myös sinulle. ✨🌺🥂

   Poista
 2. Pikaista paranemista <3 Olet ollut todella kiltti, kun sait niin paljon lahjoja! Terv Tepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tepa, kiitos. ❤️ Tiedä tuosta kiltteydestä, hih! 😄

   Poista
 3. Pikaista paranemista ja oikein hyvää alkanutta vuotta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisa, kiitos & samaa sinulle toivottelen. 😊❤️

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)