Pihatalon kuulumisia & kylppärin suunnittelua

Lumisateista perjantaita vaan kaikille. Tilasin lunta ja sitä sain. No totta puhuakseni vähempikin olisi kyllä riittänyt, mutta nyt sitä sitten on. Eli, sitä saa mitä tilaa! Pakko on kuitenkin sanoa, että tykkään tästä ihanasta lumesta paljon enemmän kuin siitä räntä-loskakelistä. Tulee niin ihanan jouluiset fiilikset. 


Nyt viimein pienoinen katsaus tuonne piha/vierastalomme tämän hetkiseen tilanteeseen. Puoliso on huhkinut ihan urakalla, tällä hetkellä siellä on menossa vessan/kylppärin laajennus & seinien teko. Aikaisemminhan siellä ei ollut kuin wc, me kuitenkin päätimme hieman sitä laajentaa ja lisätä myös pienen suihkunurkkauksen, se suihku kun kuitenkin on se aika tärkeä juttu. Tulevaisuuden suunnitelmissa oleva pihasauna/suihkutila valmistuu sitten aikamääreellä; kunhan joskus ehditään ja jaksetaan. (ehkä ensi kesänä-syksynä ollaan siinä vaiheessa) Tässäpä kuitenkin nyt näitä vessan/kylppärin tulevia suunnitelmia.


Samoin tuo torpan ulkomaalin väri on kovassa mietinnässä, kun miten sitä harmaatakin voi olla sen miljoonaa kivalta näyttävää sävyä?!!!! Torpasta (sekä pihasaunasta) on tulossa vaalean harmaa, (kuten jo todettu) se maalin sävy vaan on vielä täysin avoinna. (Maria -darling.... Yritän asap perehtyä siihen. :)) ) 
Lupaan! 


Aamulla tein muuten hassun havainnon.... Joku oli pistänyt meidän postilaatikoiden kohdille auton parkkiin ja käynyt kurkkimassa torpan tulevan olkkarin ja keittiön ikkunoista sisälle. (!) No hei vaan sulle, mutta kun ei siellä oikein ole vielä mitään katseltavaa... 
Tässä se tuleva keittiökaappi -nurkkaus, sen keittiö -suunnitelman näet muuten täältä. Nämä seinänpätkät on siis täysin uudelleen rakennnettu, samoin kaikki sähköt (ja vesiputket) on tehty uusiksi. 
Ja tuo armas rakas pönttöuuni lämmittää jo oikein ihanasti tuota tulevaa olkkaria.
Tähän rakennetaan komerotsydeemi, joka kätkee sisäänsä lämminvesivaraajan ja pyykinpesukoneen. Tarkoitus on tehdä koko helamentti itse, käyttää mm. varaajakaapin ovena ylätalon vanhaa peiliovea. Avoimeksi jäävään osaan tulee myös pieni jääkaappi.
Ja tässä suunnitelmia kylppärin jutuista. Lattiaksihan valitsin tuollaisen valkomustan laatan, jonka tilasin meidän paikallisesta Värisilmä -liikkeestä. Olen halunnut tuollaista lattiaa jo monta vuotta ja nyt onnekseni sellainen viimein on tulossa, joten arvatenkin olen tuosta niin onnessani. Tuo meidän raksatyyppi ei kyllä ensin oikein riemastunut tuosta minun laattavalinnastani, (tuollainen laatta on kuulemma ärsyttävä laatoitettava) mutta myönsi kyllä, että tuleehan siitä lattiasta sitten todella mageen näköinen. Allaskaappikin rakennetaan itse, se tuo Ikean malli kun ei kuitenkaan natsannut jo ostamaani altaaseen, eli sen suhteen meni nyt vähän sinne syteen ja saveen. No eiköhän siitä kuitenkin tule oikein kiva. Seinävalaisin, meikkipeili ja hanakin odottavat jo valmiina, nekin hankinnat on nyt jo hoidettu. 
Seinälaatta on aivan tavallista blancoa laattaa, se on muistaakseni kokoa 15x20cm. Tarkoitus on laatoittaa se kuvan tavoin, eli tuolla puolen tiilen limityksellä. Ajattelin, että valkoinen simppeli laatta natsaa hyvin sen valko-mustan lattialaatan kanssa, se kylppärin juju pysyy sitten siinä kivassa lattiakuosissa. Ja alla lisää kuvia kylppärin ajatellusta tyylistä ja fiiliksestä. 

Idiskuvat; Ikea ja Pinterest.

Pihatalon aikaisempia vaiheita löydät (-> click) täältä


Näillä jutuilla tänään. 

Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille.tiina

Kommentit

 1. Makee tulee, ihana odottaa lopputulosta! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, odotan niin tuon valmistumista. 😊❤️

   Poista
 2. Mielenkiinnolla seuraan remppaprojektianne, hyvältä näyttää :) Uusia kuvia odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. 😊❤️ Toivottavasti kohta päästään taas remppahommissa eteenpäin.

   Poista
 3. Ihanalta suunnitelmat näyttää. Kunpa täälläkin tulisi lunta, toivoin myös ja sain päiväksi. Terkut suomen etelästä kaatosateesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti darling. ❤️ No täällä sitä lunta kyllä on ihan reilusti, eilenkin taisi taas sataa parikymmentä senttiä lisää. 😄

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)