On sillä väliä!

Niin... Kyllä sillä todellakin on väliä. Sillä, että mistä Sinä tuotteesi ja tavarasi hankit. Etenkin silloin, kun asumme täällä ns. syrjäseuduilla, pienissä kylissä ja kaupungeissa. Sen olen myös itse karvaasti kokenut, sillä entisellä paikkakunnalla asuessani ruokaostokset voin kyllä tehdä (sekä käyttö- ja jonkinlaiset taloustavaraostokset) siellä omassa kylässä. Mutta annas olla, jos tarvitsit uuden takin taikka kengät, niin silloin ajaa hurautin (suuntaansa) sen 40-65-100 km, riippuen mitä tarvitsin & mihin asti sitten viitsin ajaa. Tästähän on ollut myös aiemmin juttua blogissani, mutta tämä asiahan on aina ajankohtainen, etenkin taas nyt joulun lähestyessä.
Postaus on blogiyhteistyö Muotitalo PUKI:n kanssa.Sen vuoksi (Tunnustan!) käytin aika paljon nettikauppoja, ihan siitä syystä, että oli vaan pakko, sillä niitä ihan normipukeutumiseenkin tarvittavia juttuja et omalta kylältä saanut. Nykyisin hankin pääsääntöisesti vaatteeni kivijalkapuodista, mikäli se oma tarve ja valikoima vain kohtaavat. Seuraavaksi vaihtikseksi turvaudun ystävieni ja tuttavieni nettiputiikkeihin, eli siinäkin kyllä vedän vähän kotiinpäin. Ja en tiedä teistä muista, mutta minulle se tuotteiden näkeminen livenä on myös tärkeää, ja se niiden "hiplailu",  (kuten me sisareni kanssa sitä tavaroiden hypistelyä kutsumme) sillä onhan niitä tavaroita myös kiva tunnustella ja kokeilla.
Nykyisin sen "hiplailunkin" suhteen on kyllä helpompaa, tästä kodista kun matkaa tuohon kaupunkiin on vain vajaa 10km, eli entisiin matkoihin verrattuna tämä todellakin on pikku juttu vaan. Mutta se pointtihan on; että ilman ostavia asiakkaita ne kivijalkapuodit ja palvelut eivät täällä meilläkään pysy, sillä tuskinpa kovinkaan moni voi (ja haluaa) sitä kauppaansa pitää noin vaan huvin vuoksi, kyllä me asiakkaat ne tuotteet ja palvelut pidämme yllä. Näin se vaan on!

Mielestäni tämä on tärkeä juttu, ja etenkin näin joulun alla. Ei kanneta niitä joululahjarahoja sinne toiselle paikkakunnalle, käytetään se ostovoima oman kylän (mikäli vain mahdollista) ja kaupungin kauppohin, sillä kyllä minä ainakin toivoisin voivani hankkia ne vaatteeni ja tavarani ihan täältä omasta kaupungista. En vaan millään enää viitsisi esim. talvikenkien vuoksi ajaa autolla reilua 200 -kilometriä. Eli tiedän todellakin mistä puhun, joten tämä ei ole vain tyhjää pölinää. Tästä tärkeästä asiasta ja aasinsillasta päästäänkin tähän; oman kaupungin kivijalkapuodista hankkimaani ihanuuteen; uuteen untuvatakkiini. Takkiin, joka on ollut minulla jo pitkän aikaa mietinnässä, (ja haaveilussa) tuota takkia kun olen todellakin kuolannut jo muutaman vuoden, sekä tehnyt suoraan sanottuna myös muutamia täysin virheostoksia. (!) Eli olisi ehkä kannattanut heti alkuun ostaa tuo, ne muutamat fiaskot kun eivät tulleet yhtään sen halvemmiksi. (Päinvastoin!) Noh.... Mitäs sitä sanotaankaan? Tyhmästä päästä ja sillain.... :)) No mutta, nyt toppis on viimeinkin hankittu, joten tällä mennäänkin nyt sitten useampi vuosi.
Takki: Marc O'Polo/ Pipo ja kaulahuivi: Lexington/ Muotitalo PUKI
Saappaat: Vagabond/ ovat vuosi sitten alesta ostetut
Vyö: Tommy Hilfiger/ ostettu Muotitalo PUKI:sta jo aikaa sitten
Mustat puuvillafarkut/ ostettu Muotitalo PUKI:sta jo aikaa sitten


Se tämän postauksen tärkein pointti löytyy tässä:

Support Your Local!

Ja tuo magee Support Your Local - collari (paidan teksti on kullanvärinen) on myös myynnissä PUKI:ssa, ja tuon haluan kyllä ehdottomasti myös itselleni, (vaikka minulla tuo harmaana jo onkin) sillä onhan nyt musta aina musta!


Jos kiinnostuit, niin
Muotitalo PUKI:n Fb-sivuille pääset tästä.Näillä tärkeillä asioilla tänään, huomenna vuorossa olisi kynttilänjalka diy -juttua.Siihen saakka,tiina

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Moi Tiina!😊 Ja puhuitpa taas asiaa! Ja mm. kivijalkapuodin asiakaspalvelua ei voita mikään ja sitä henk.kohtaista sellaistahan et sieltä nettikaupoista edes saa. Eikä ole Marc O’Polon untuvatakin voittanutta👍. Erinomainen valinta ja hankinta👌. Talviniemen tontullakin vanha ja hyvin palvellut ko. merkin untuvatakki siirtyi mökkikäyttöön uudenuutukaiseen tieltä. Pois en raaskinut sitä laittaa. Mukavaa alkanutta viikkoa😍. T. Tonttu Talviniemestä
Tiina sanoi…
Näinhän se on, ja tuo pitäisi meidän aina muistaakkin. 😊👌🏻 Minun olisi ehkä kannattanut ostaa tuo ko. toppis (tai se silloin myytävä malli) jo aikaa sitten, sillä lailla olisin säästynyt parilta hutiostolta. 🤔😄 Mukavaa viikkoa myös sinne. 😊🎄
Kaisa sanoi…
Kauniit kuvat ja vaatteet! <3
Tiina sanoi…
Kiitos. ❤️