Let's do some wrapping...

Miltä se värirajoitteisen tyypin joululahjojen paketointi oikein näyttääkään? No sehän näyttää justiinsa tältä, eli ei siinä kuule tässäkään asiassa paljoa väreillä iloitella. Ei todellakaan! Samalla linjalla mennään näissäkin, joten musta, valkoinen ja ruskea voimapaperi se vaan rulettaa. Niin... Sillä näissäkään jutuissa kun en vaan ole niiden kirkkaiden värien ystävä. Sorry vaan, mutta ne armaat kummilapset nyt vaan joutuvat jo kummitätinsä osalta suppean väriopin kangistamiksi. Voi ressukat! No semmoistahan se on... Mikä lienee kenenkin omituisuus. No mutta, aamu on siis sisältänyt lahjojen käärimistä jouluradioita kuunnellen. Ja kyllä, se jos mikä nostaa minulle ne jouluiset fiilikset ihan taivaisiin. Mitäs tästä muuta voikaan sanoa: "Kyllä joulu on ihmisen (Sitä Mattia himppasen ((sillain vapaasti ja muokaten)) siteeraten. :)) ) parasta aikaa!" Onneksi muuten tämä hamstraaja on parina viime vuonna hankkinut tuota paperipuolta sen verran reilusti, että näillä mennään varmaan vielä ensi joulukin. Ai minäkö muka paperi-addikti? Heh! Nyt mennään paketointipuuhista tekemään pikkuleipätaikinaa. Tänä vuonna muuten ajattelin (kiitos vaan Maria tästä muistutuksesta ♥) pitkästä aikaa tehdäkkin lusikkaleipiä niiden viipaleleipien sijaan, samoin tarkoituksena olisi pyöräyttää se suklainen kahvikakku, (jonka ohje muuten onkin juuri sopivasti tuossa etusivulla) samoin illan projektiksi olen funtsinut karjalanpiirakoiden tekoa. 

Kyllä!

 Että jospa sitä nyt todellakin ottaisin itseäni niskasta kiinni ja "valuisin" takaisin tuonne alakertaan/keittiöön, sillä ei ne leipomukset vissiin ihan itsestään paistu. Näillä tänään. 
Oikein mukavaa tiistaita just Sulle.tiina

Kommentit

  1. Kauniita värirajoitteisen paketteja. :) Täällä luotettiin tänä vuonna mustaan paperiin, pellavanaruun ja valkoisiin hama-helmistä tehtyihin tähtiin. Värirajoitteista täälläkin. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)