Kynttilänjalka diy

Suloista sunnuntaita vaan kaikille. Tämä viikko mennä hurahtikin melkoisessa blogipimennossa, sillä ikäväkseni sairastelin jokusen päivän. Eikä se ollut lainkaan kiva juttu, ne tekemättömät (ja niin kovin suunnitellut) jouluhommat kun jo kovasti pukkaavat päälle. No mutta... Jospa tämä elämä nyt taas lähtisi uuteen nousuun. Hope so! Nyt pienoinen vilautus tuosta uusimmasta diy:stäni; rouheasta kynttilänjalasta. Oikeataan tarkoitus oli tehdä semmoinen oikein piiitkä (ainakin melkein) pöydän pituinen malli, mutta se tuo raksatyyppi olikin käyttänyt tuon pihatalon rakentelussa sen jo varaamani parrun pätkän, joten se suunniteltu proto saa nyt vielä odottaa itseänsä & nyt on tyytyminen tähän pienempään versioon. 


Ensin siis porattiin kynttilöille rei'ät, sitten vaan parrun pätkään kiinnitettiin nuo sirkkelillä sahaillut jalat. Siinäpä se. Ja joo... Lopuksi vielä suhuttelin sen mustalla suhu (spray) maalilla.


Tuossa kynttelikössä kynttiläpaikkoja on siis seitsemän, joten mikään adventtikynttelikköhän se ei ole, mutta voinen silti näiden kuvien myötä toivotella kaikille oikein mukavaa kolmatta adventtia.
tiina
Kommentit

  1. No niin, olet taas askarrellut upean kynttilänjalan, (sairaana ollessasi) joulukiireiden keskellä :) Terv Tepa Seinäjoelta ( Tiistaina muutan Tampereelle) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tuli tehtyä jo viime viikonloppuna, mutta sairastelun vuoksi sain kuvattua/postattua sen vasta nyt. 😊 Oi että, nyt se muutto sitten on käsillä! Tsemppiä sinne. 😊❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)