Joulupuu

Oikein mukavaa alkanutta jouluviikkoa. Ja voihan hui! Niinhän se on tämäkin aika vaan mennä hurahtanut ja nyt ollaan jo jouluviikossa, joten nythän pitäisi olla jo täysi jouolutohina päällä. Niin, siis pitäisi, mutta täällä ei taideta tohista yhtään sen enempää kuin normistikkaan. Tämä joulu me ollaan taas (jouluaatto) ihan kaksin, joten en edes varustele sitä joulua sen suuremmin. Me kun taidamme tehdä aattona sellaisen tunnelmallisen piknikin tuonne rempattavaan pihataloon. Ajattelin, että laitetaan se olkkari joulukuntoon, sitten vaan napataan hyvää ruokaa ja juomaa mukaan, istutaan jouluaaaton hämärtyvää iltaa pönttöuunin ja kynttilöisen suloisessa valossa. Eikö muuten olisi aika jees? Olisi ainakin erilainen aatto, ja ne fiilikset varmasti aikamoiset. Tuo idea pitää todellakin laittaa tarkempaan mietintään. Mutta nyt tähän Helmen tulevaan jouluun, sillä kyllä täälläkin se joulufiilis vaan lisääntyy. Tänäkin vuonna joulukuusen virkaa ajaa taas tuo pieni joulumänty, jonka sain tällä kertaa sisareltani. Jostakin syystä tykkään edelleenkin tuon hentoisen männyn luomasta joulufiiliksestä, se vaan näyttää niin hauraalta ja ilmavalta. Muutamia koristeita olen myös löytänyt, nuo hunajakennopallot löysin ihan paikallisesta Olga Marian Pop Up:sta. 
Ystävättäreltäni sain lahjaksi männyn tuoksuisen kynttilän sekä jouluisen tyynynpäällisen, tuo sama päällinen minulta löytyykin jo tuolta yläkerrasta. Kiva juttu, että sain nyt toisen lahjaksi.

Näillä fiiliksillä tänään. Nyt kuitenkin olisi ehkä ihan suotavaa hieman suunnitella sitä joulun ajan ruokapuolta, vai onkohan ne Heset miten aattona auki.... :))


See you,


tiina

Kommentit

 1. Ihanan jouluista. Ja joulun suunnitelmat olivat todellakin jees, tunnelmaa riittää ja tärkeintä on seura, fiilis ja hyvä ruoka – ainakin omasta mielestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. 😊❤️ Olen samaa mieltä, eli pitää tehdä just niinkun itsestä hyvältä tuntuu. 😊👌🏻

   Poista
 2. Ihan mahtavat joulufiilikset, elävä tuli, kynttilät ja hyvää seuraa, sekä ruokaa! Mänty on jotenkin niin herttainen! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. Kuullostaa hyvältä suunnitelmalta. Mänty on kyllä tosi suloinen.
  Ihanaa ihanaa joulua sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna. 😊❤️ Ihana joulun aikaa myös teille. 😊❤️🌲

   Poista
 4. Kaunis koti teillä on, ihana jouluinen tunnelma! Ja, mielestäni joulupuu voi olla ihan hyvin myös mänty, ei sen kuusi tarvitse olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! 😊❤️ Jotenkin vaan olen niin ihastunut tuohon mäntyyn. 😄 Kaisa, ihanaa jouluviikkoa sinulle. ❤️🌲

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)