"Naisella on oikeus muuttaa mieltään."

Niin... Eikös se jotakuinkin noin mene? Kysehän on tällä kertaa tapettivalinnoista, siis tuonne pihataloon tulevista sellaisista. Olin nimittäin jo valinnut sinne tapetit, (ja ne ovat tulleekin jo aikaa sitten) mutta nythän kävi niin, että eteiseen ajateltu lattia meneekin ihan käytännollisyyden vuoksi vaihtoon, joten se uusi kuviollinen lattiamatsku ei vaan enää sovi kuviollisen tapetin kanssa. Ja siitäpä aasinsillasta päästäänkin sitten tähän juttuun, eli Helmen yläkerran muuttuneisiin tapetteihin. Koska ne vierastalon eteisen tapetit jäivän nyt sitten ylimääräisiksi, niin minä tapetoin niillä tuon yläkerran aulan, se tuo aulan mustakuviollinen ruusutapetti kun on jostakin syystä "nyppinyt" jo jonkin aikaa, jotenkin se vaan alkoi tuntua liian koukeroiselta ja romanttiselta. No mutta eniveis... Laitoin Engblad & Co:n tapetit nyt tuohon pieneen aulaan. Ja niin... Se tuo puoliso vinoili nyt minullakin olevan ihka oman hygge -tilan. Voin kuulemma mennä sinne "ihan luvalla" katsomaan niitä "omia" telkkuohjelmiani, siis silloin kun hän katsoo alakerran tv:stä jotain "tärkeitä" ohjelmia. Hupsista! Joopa joo... On ne nuo miehet vaan toisinaan niin fiksuja! Heh!No mutta, nyt tapetit ovat siis täällä, ja kyllä minun mielestäni tuosta aulasta tuli ihan kiva. Maalasin myös tuon hyllyn valkoiseksi. Samoin tv:lle "tein" uuden tason, eli roudasin tuolta ylätalosta yhden saunajakkaran Helmeen, sitten vaan sudittelin senkin valkoiseksi. Nyt se ajaa asiansa tuossa oikein mainiosti. Ja ilman seurauksiahan ei tälläkään kertaa (valitettavasti) selvitty, joten nyt on taas kropassa erittäin huono happi, siitä siis johtuu alkuviikon blogihiljaisuus. Terkkuja vaan myös äidille, kyllä täällä ollaan! (vaikka tämä blogi ei hetkeen olekkaan päivittynyt)Btw...
Täältä näet yläkerran aulan edellisiä tilanteita.Aulan tapetti on siis tämä,
ja täällä Savonlinnan seudulla sitä on saatavilla Värisilmä:stä.


Näillä tänään.
Huomenna lupaan aloittaa viimein sen ystäväni Friidukan kalenterin arvonnan, sain tänään siihenkin asiaan niitä kuvia napsittua.


See you,
tiina

Ja psst....
 Se rappujen kohta on vielä taperoimatta. Lupasin pyhästi, että sitä en rupea yksin tekemään, sillä siinä tarvitsee tikkaat & sun muuta aputelineitä, joten ehkä on ihan viisasta olla yksin puuttumatta siihen juttuun. 
Ehkä?!

Kommentit

 1. Kaunista! Ja, todellakin naiselle on oikeus muuttaa mieltään! :)

  VastaaPoista
 2. OOt kyllä ihana. Toivottavasti voit jo paremmin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti darling. 😊❤️😘 Terkkuhalit toiselle ihanalle.

   Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)