Sohva -laskettelua!

Pistin sitten taas kerran tämän meidän olkkarin mullin mallin. Lähinnähän tässä oli ajatuksena saada olohuoneeseen hieman lisää istuma/löhöilytilaa, (Lue... Saada myös minulle ihka oma soffa löhöilyyn.) sillä tämä istumapaikkojen riittävyys on ollut meillä vähän huonossa jamassa, etenkin vieraiden aikaan.  Ja joo, tähän sitä on tultu... Ei enää aina kyyhötetä vieri vieressä sohvalla, halutaan välillä myös sitä omaa tilaa ja rauhaa. :)) No joo, mutta on se silti vaan jänskä juttu, että miten tuo olohuone tuntui kasvavan kokoa toisen sohvan tuomisen myötä. Ja kyllä... Tykkään! Sekä tämä paletti on myös nyt viikon aikana havaittu hyvin toimivaksi. Ainoa huono pointti on kulkureitin sulkeutuminen terassille, mutta siihenkin on joskus tulossa muutos, sillä me ajattelimme (jossakin vaiheessa) vaihtaa tuon uloskäynnin olohuoneesta ruokailutilaan, näin saisimme tämän olohuoneen vähän fiksummin (eli juuri näin) kalustettua.Se sohvan roudaaminen ylhäältä alas olikin sitten toinen juttu se, minä nimittäin enemmän tai vähemmän sujuvasti toin sen yksin alakertaan. Järjetöntäkö? No kyllä! Mutta tiedättehän sen fiiliksen; "Heti mulle kaikki tänne!" Kun en sitten malttanut odottaa apua, niin otin sohvasta jalat irti, käänsin (!) sen pystyyn, pistin maton alle ja työnsin kohti rappuja. Sitten kyllä meinasi tulla himppaen tenkkapoo, että mitenkäs sen saan alas? Tai joo, kyllähän se alas menee ihan luonnostaan, mutta kun tarkoitus oli kuitenkin saada se alas ilman suurempia vaurioita. Menin sitten edellä ja hitaasti laskin sohvaa maton kanssa alaspäin, ja hyvinhän se loppupelissä sujui. No jossakin vaiheessa kävi kyllä myös mielessä tämmöinen juttu: "Että mitäs jos se saakin liian kovat vauhdit ja tulee minun päälleni?" No mutta, loppu hyvin - kaikki hyvin, sohva alakerrassa ilman vaurioita. Onneksi!

Näillä hölmöillä sohvajutuilla tänään.
Nyt toivottelen oikein mukavaa viikonloppua kaikille, meillä siihen sisältyy tuota remppaa (Kuinkas muuten!) ja pihahommia.

tiina

Kommentit

 1. No niin, loppu hyvin, kaikki hyvin! Samoilla keinoilla minäkin siirtelen raskaita ja isoja huonekaluja, matto alle ja vetelen huoneesta toiseen! Mutta....mutta, onneksi on vain yksi kerros. Sinulla tuo rappusissa alasvienti yksin, kuulosti melko pahalta ja vaaralliseltakin! Mutta hätä ei lue lakia, olen kyllä hieman samanlainen, joskus nukkumaan mennessä tulee ajatus, pitäisköhän jotain paikkaa muuttaa ja teen sen :D Heti! Terv Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana ja parasta kun saa oman löhöilypaikan. Täällä siirtyy vaikka mikä kun laitan pyyhkeet jalkojen alle ja annan palaa :) Kekseliäisyys vastaan voima _D Ihanaa viikonloppua sinulle! Tykkään niin olkkaristasi ja tyylistäsi.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa niin tutulle jutulle; kaikki-mulle-heti-just, eikä apuja jouva oottamaan siihen hätään :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista <3 Itsellä vähän sama vika, että jos joku idis tulee mieleen niin se pitää toteuttaa sitten heti keinolla millä hyvänsä :D Onneksi siulle ei sattunut mitään sohvaa roudatessa! :)
  Meillä on vähän samainen ongelma olkkarissa, ettei ole istumatilaa kun on vieraita. Meillä on myös tuo kolmenistuttava Ektorp ja saman sarjan nojatuoli ja ollaankin mietitty tuota kahdenistuttavaa sohvaa nojatuolin tilalle :)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näuttää!
  Matot ja villasukat ovat hyviä apuvälineitä, kun inspis iskee. Hurjalta ja vaaralliselta kuulosti tuo rappujen alastuonti!
  Tässä taannoin oli uutisissa, kun auto oli lähtenyt liukuun taaksepäin ja nainen yritti pysäyttää sen menemällä auton taakse. Hullustihan siinä kävi ja nainen pääsi hengestään. Kiihtyvyys on aika suuri, kun joku lähtee liukuun alaspäin.:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)