Pihatalon makkarin pläänit

No niin... Piha/Vierastalon suunnitelmissa ollaan edetty makkariin asti, ja tässäpä nyt niitä idea- ja fiiliskuvia tulevista suunnitelmistani.  Se pläänihän on täälläkin (kuten koko talossa) mennä sillä harmaa-valkoinen-musta -akselilla. Se paletti näköjään on ja pysyy, ja tuntuu myös minusta itsestäni kaikkein parhaimmalta. Sekä samoilla linjoilla on koko meidän perhe, eli tämä ei todellakaan ole vain se minun mielipiteeni.


Kuvat; Ellos, Jotex & Ikea.
Lukuvaloksi musta spotti Ikeasta, matoksi pehmoinen nukkamatto esim. Jotex:lta.Tapetti on samaa Engblad:n tapettisarjaa mitä muutkin tapetit ovat.Kuva: Engblad & Co.

Lattiaksi tulee jokin valkoisen-harmaan sävyinen laminaatti, ja jalkalistoiksi ajattelin noita samoja (mitkä olivat tuolla edellisessä kodissanikin) uritettuja lattialistoja.Tässä jotain ajatelmia kalusteista, ja nämä ovat nyt sitten vain tuolta netin syövereistä kaiveltuja "minun mielestäni kivoja" -juttuja, eivät suinkaan niitä jo hankittuja. Mitään isoahan ei tuonne edes mahdu, makkari kun on kooltaan vaivaiset vajaa 10-neliötä, joten niillä sitä pitää sitten vieraidenkin pärjätä. Toisaalta...  Eihän meidän makkari tässä Helmessäkään ole koolla pilattu, silti me ollaan tässä ihan hyvin pärjätty.


Näillä makkari -suunnitelmilla tänään, seuraavaksi  taas jotain ihan muuta.

Mukavaa alkanutta viikkoa,


tiina

Ai joo...

Laitoin poncho -arvonnan voittajan tänne arvontasivulle,
löydät sen siis täältä.Kiitos vielä kaikille arvontaan osallistuneille.
Kommentit

  1. Oi, miten kauniita kuvia olet valinnut. Ihanat suunnitelmat. Jään odottelemaan lopputulosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaisa, kiitos. Niin innolla jo sisustelisin, mutta siihen on vielä aikaa. 😄

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)