Neidin huoneen päivitystä

Tiedättekös... Sain viimein tehtyä homman, joka minulla on ollut sillä "kadonneella" to do-listalla jo pari vuotta. Ja uskottekos, että kyllä tämän huoneen remppaamattomuudesta on aika usein kuitti lentänytkin, vaan eipä lennä enää. Otin kuulkaas ihan itseäni niskasta kiinni ja remonteerasin viimeinkin tuon nuorimmaiseni huoneen. Neiti itse on valinnut huoneensa värityksen, niin tapetin kuin maalitkin, joten saipa nyt sitten viimein värimaailmaltaan mieleisensä huoneen. Samoin huone on muutenkin aivan neidin itsensä näköinen, sillä tänne on kuulkaas ihan turha edes yrittää tulla huseeraamaan. Tässä huoneessa asuu sporttityttö, joka ei paljoa bling blingeistä perusta. Ja näinhän sen pitääkin olla, asukkaanhan siellä omassa huoneessa pitää viihtyä. Totta kai! Poistin huoneesta entiset tapetit, kittasin ja hioin seinät. Sen jälkeen maalasin kaksi seinää vaalean harmaalla maalilla ja paneeliseinän taitetulla valkoisella. Tapetiksi neitokainen valitsi meidän paikallisesta Värisilmä:stä (Kiitos, teiltä saa aina niin asiakasta huomioivaa ja loistavaa palvelua. ♥) tuon kauniin (musta-valkoisen) Borås:n Collected Memories -sarjan Oriental Brocade -tapetin. Muutamia taluja seinälle vielä ehkä tulee, lisäksi myös uusi päiväpeitto on hakusessa, se entinen kun meni (kuulemma) väriensä sopimattomuuden puolesta kierrätykseen. Kalustuksen suhteen mennään näillä samoilla jutuilla, se tuo neitokainen kun ei tosiaankaan ole mikään romperoosa, ja hänelle se less is more -motto näyttää sopivankin paremmin kuin äidilleen. Postaus on blogiyhteistyö Värisilmä -Savonlinnan kanssa.


Ai joo... Tuli sitten puhuttua hieman muunneltua totuutta, sillä
 ei täällä huoneessa mikään neiti asu, täällä asuu Batman! 


No niinpä! :))

Huoneen alkuperäisen värityksen, (se oli talon edellisten omistajien valitsema) mikä oli vanhemman tyttäreni siinä vielä asuessa, (nythän hän on jo muuttanut "omaan" kotiinsa) niin sen näet täältä.

Näillä jutuilla tänään. Seuraavaksi taas juttua tuolta piha/vierastalosta. Minun rempatessani täällä Helmessä, niin perheen muurari teki sitä pönttöuunia, joka sekin muuten (kuten Instaa seuranneet jo tietävätkin) saatiin viikonloppuna valmiiksi. Joten niitä uunijuttuja on tulossa ihan piakkoin. 


Tulossa on taas myös kivoja arvontoja, sillä arvon mm. ystäväni Fridan tekemän uusimman kalenterin. Joten... Kannattaa olla kuulolla.See you,


tiina

Kommentit

  1. Upea tapetti ja ihanan pirteät värit, kaunista! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapetti on minunkin mielestäni todella kaunis. 😊❤️

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)