Vallila -päivä Punkaharjulla

Nyt hieman juttua eiliseltä. Sain vähän aikaa sitten kivan kutsun Vallila:lta, pääsin katsomaan heidän uusia Harju, Koli sekä Imatra -sisustuskuoseja. Uusiin Suomi 100 -juhlavuoden kuoseihin on inspiraatiota antanut Suomen kaunis luonto. Luonnollisesti tuo Harju- kuosi (Sen on suunnitellut Matleena Issakainen.) kuvaa Punkaharjua, yhtä meidän armaan Suomemme kansallismaisemaa. Ja onhan se aivan mielettömän kaunis tuo Punkaharju, ei näitä maisemia vaan mistään muualta löydy.

Teimme ensin pienen kierroksen kauniissa harjumaisemissa. Saimme myös hieman tietoa hotellin ja harjun historiasta, minkä tietysti näillä lähiseuduilla aina asujana osin jo tiesinkin, mutta kuulin myös muutamia uusia tarinoita (mm. kummitusjuttuja) hotellissa muinoin vierailulla olleista. 


 Ja hei.... pienen kävelyretken lomassa me tietysti puhuimme myös niistä Saimin sydämenasioista, nimittäin sienistä. 


Hotelli Punkaharjulla järjestetään muuten myös sieniviikonloppuja,
seuraavan "Kaikki paitsi sienestys on turhaa." -viikonlopun infoa löydät täältä.Näitä myös ihastelin; kauniita taottuja metallisia kaiteita. Aivan upeat!


Ja tuo kasvihuone oli (Voi huoh!) oli vaan niin kaunis. Tämä on nyt sellainen blogiani pidempään seuranneille inside -vitsi, mutta uskaltaisinkohan haaveilla taas kasvihuoneesta.... :))  


Ruokaan rakastuin myös, ihan kympillä! Niin, olen kertonut kasvaneeni hyvän ruoan parissa, eli olen aikamoisen nirso ruoan suhteen, sen pitää siis olla ehdottomasti ruokaa isolla R:llä, todellakin hyvää sellaista. Ja tässä lounaspöydässä olivat kyllä maut kohdillaan, laadukasta ja herkullista. Mitäs tästä muuta voisikaan sanoa, ei niin mitään.


Vallila Interiorsin Henry Ahlavuo esitteli meille näitä kauniita Uljas Suomi/ Suomi 100 -juhlavuoden kuoseja.


Tämä kaunis koko seinän peittävä "koulutaulu" -verho on myös Vallilan sekä Saimin yhteistyön tuloksia, verhon kuosi pohjautuu Vihtori Ylisen Punkaharju -koulutauluun. 


"Verhot ovat iso asia hotellissa, ja verhotkin voivat olla taulu. Mietimme, että saliin pitää saada katseenvangitsija, ja tajusimme, että ruokasalin seinälle pitää saada verho. Tämä verho on hotellin sydän ja se myös herättää hotellivieraissa paljon kysymyksiä."

- Saimi Hoyer -

Ja hei, sitten oli vuorossa se meidän ylläri; Lauri Tähkän konsertti. 
Ihan mieletöntä!No tämä on ehkä sitten se noloin juttu, minä nimittäin en ole koskaan ennen mennyt kuvauttamaan itseäni kenenkään artistin kainaloon, mutta tulipahan nyt sitten tämäkin tehtyä. 


Kiitos mielettömän kivasta päivästä; 
Vallila, Saimi & Hotelli Punkaharju, Lauri Tähkä ja Pastori.


Kiitos.

tiina

Kommentit

  1. Todella kaunis paikka ja upeat kankaat! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hotelli Punkaharju on todellakin kaunis (ja tutustumisen arvoinen) paikka. Ja nuo Vallilat on kyllä upeita. 😊

      Poista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)