Uudet tuolit & muita höpinöitä

Moikka vaan kaikki. Kylläpäs tuntuukin hiukan jopa "omituiselta olla täällä", tätä blogipaussia kun on kuitenkin kestänyt jo jonkin aikaa. No mutta, toisaaltahan minä keväällä jo infosinkin pitäväni bloggausvapaan kesän, noita asuntomessupostauksia lukuun ottamatta. (Niitä on muuten vielä pari tulossa.) Kesäkin se nyt sitten oli ja meni. Ja niin.... Miten se taas mennä hurahtikin ihan ohitse, aivan kuin varkain, johtuneeko sen kevään puuttumisesta. (?) Säät oli mitä oli, aurinkoa ja lämpöä ei tainnut haitaksi asti olla, tai ei ainakaan täällä ollut. Ihan harmi juttu! Vaan minkäs sillekkään voi, kaikki kun on otettava vastaan.


Mutta, tuossa aiemminhan huikkailin parista uudesta tuolihankinnasta, joten niistäpä nyt sitten hiukan kuvia. Tuolit on vähän sellaiset look -alike Thonetit, bongasin ne  Hobbarista. (Olen muuten nyt aivan tykästynyt niihin.) Ne tulivat saamaan aikaan sen jo nähdyn mustan puutarhapenkin kanssa, ja samassa paketissa tuli myös pari mustaa jakkaraa, jotka muuten sain (!) vasta nyt kootuksi. Että eipä niiden jakkaroiden kanssa mennyt kuin koko kesä. :))

Näillä tuoli- ja muilla höpinöillä tänään.


Nauttikaahan nyt vielä loppukesän aurinkoisista päivistä.


tiina

Ja niin...
Vielä huikkaan kiitokset siinä Dekon lukunurkkauskisassa minua äänestäneille, siinähän tulin sitten lopulta kolmanneksi. Kisan voittajan meistä kolmesta valitsi Dekon toimituksen oma raati, ja sen voittonurkkauksen saatoittekin nähdä siellä Mikkelin Asuntomessuilla.
Mutta, kiitos kaikille minua äänestäneille.
Kommentit

 1. Ihanat tuolit, minulla oli 60-luvulla Wieniläistuolit- valkoiset ja pyöreä valkoinen pöytä keittiössä. Tykkäsin kovasti. Myöhemmin ne on kulkeutunut lapsien perheisiin, nyt en ole hetkeen nähnyt? Ovatkohan käyttäneet loppuun? :D Kauniita ovat ja ajattomia! Ihanaa elokuuta, pimenevät illat ja kynttilät, sekä lyhdyt valaisemaan. Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin noihin minäkin, vaikkei ne tosiaankaan Thonetit olekkaan. :D Samoin sinne toivottelen ihanan lämpöisiä kynttilähetkiä. ♥

   Poista
 2. Kauniit tuolit <3 Sopii ihanasti sisustukseesi <3 iloista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään. ♥ Mukavaa alkanutta viikkoa, sitä viikonloppua kun en ehtinut toivottelemaan. :D

   Poista
 3. Onpa ihastuttavat näköiset tuolit <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)