Syysmoodissa

Hei vaan kaikki, se taitaa olla keskiviikkoa kun mennään. Tiedättekös...Taidan käydä taas näitä vuodenaikoja jollakin tapaa etuajassa, ehkä.(? ) Ja jos vanhoihin on luottamista, niin silloin meillä alkaa kuukauden päästä jo joulu. Hih! No ehkä ei sentään. Toisaalta kevättäkin odottelin kun "hullu puuroa", sitä kevättä ei sitten vaan koskaan tullut. No villasukat jalassa olen kuitenkin tepastellut (kesänkin aikana) jo useaan otteeseen, ja se taas johtuu tästä Raynaud:n taudin aiheuttamasta huonosta ääreisverenkierrosta, sitä oikein ihanan lämpöistä kesää kun ei meillä oikein ollut. Nyt jo vähän kauhuissani (sen taudin suhteen) odotan taas niitä kylmiä syysilmoja ja sitä talvea. Sitten on vaan pakko laittaa lisää vällyjä sormiin ja varpaisiin! No mutta, minä siis elän täällä jo aivan syystunnelmissa, ja sehän tarkoittaa juuri tuota villasukkameininkiä, takkatulta ja kynttilöitä. Eli sitä edelleenkin niin muodikasta hyggeilyä, tai olisiko se nyt kuitenkin ihan näin savolaisittain/suomalaisittan hämäränhyssyä. Samoin olen ihastunut tummempiin sävyihin, tuohon tummaaan marjapuuron väriseen roosaan, väreistä myös viininpunainen koukuttaa. Huomasin katselevani myös viininpunakuviollisia pussilakanoita sillä silmällä, ja kiva olisikin sitä väriä laittaa välillä, ei olisi aina niin valkoista. Sohvaan ajattelin hankkia talveksi vaikka harmaat päälliset, jospa olisi sitten hieman armollisempi väri tälle sohvamässyttäjälle nimim. "sohvassa taas kerran pestyt /puhtaat päälliset." Krysanteemit sopivat väreiltään tähän omaan moodiin juuri eivätkä melkein, paitsi tämä syksy -höösäilijä nyt sattuu olemaan niille allerginen, eli saa nähdä, että  tekevätkö ne kuitenkin sitten loppupelissä oloni kuinka tukalaksi. (?)
Näillä marjapuuronsävyisillä höpinöillä tänään.
Mukavaa keskiviikkoa kaikille.

Huomenna vuorossa olisi Vallilaa ja Lauri Tähkää ihanassa Hotelli Punkaharjun miljöössä,
joten vuorossa on taatusti aivan mielettömän kiva päivä. Siitä sitten (jos vaan saan jokusen julkaisukelpoisen kuvan napattua) myöhemmin.


See you,

tiina

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Ihanat värit, todella kauniit! Muuten Pentikillä oli juuri tuota marjapuuronväriä olevia aluslakanoita (siis yksivärisenä) ja pussilakanoita samanvärisillä tyylikkäillä kuvioilla. Kuopiossa olimme tyttäreni kanssa ja hän osti itselleen niitä Pentikiltä. Olivat todella kauniita! Tepa Seinäjoelta
Ihanat nuo sohvatyynyt :)
Tiina sanoi…
Pitääkin käydä kurkkimassa. Kiitti vinkistä. 😊
Tiina sanoi…
No eikös olekkin söden väriset?! 😊👌🏻❤️
Kissanminttu sanoi…
Ihanat syyskesän värit ja tunnelma. Olen aina tykännyt roosasta!
Tiina sanoi…
Kiitos. 😊❤️ Sama juttu, roosan sävyt ovat aina olleet yksi lemppareistani.