Soft pink

Tämä kumma softisroosa ihastukseni vaan näyttää jatkuvan, ja kummaksi sen oikeastaan tekee tämä ajankohta, sillä yleensä viehätys näihin pastellisiin väreihin iskee aina keväisin. Mutta kun sitä kevättä ei nyt ollut, joten ihastellaan sitä sitten nyt syksyllä. Uutta juttua ei tänne ole tullut, minä vaan kaivelin kaapin kätköistä nuo vanhat (joskus sisareltani saadut) pellavaverhot. Eli samoilla vanhoilla mennään, mutta hyvä etten ollut näitkin jo kierrätykseen laittanut, senkin nimittäin jossakin vaiheessa jo meinasin tehdä.


Muuten täällä ollaan menty aika lailla pihahommissa, siitäpä tekisikin nyt niin mieleni kertoa lisää, mutta vielä hetkisen aikaa maltan pitää suuni kiinni (vaikka niin kovin kutkuttaisikin jo kertoa) ja kerron sitten myöhemmin asiasta lisää. Sen voin kyllä sanoa, että toteutuessaan nämä pläänit ovat kyllä eräänlaisen haaveen toteutus, mutta ei silti vielä nuolaista ennen kuin tipahtaa. :))
"You will know you made the right decision."

♥ See you,


tiina

Kommentit

Kauniilta näyttää ja vaaleanpunainen sopii ihanasti tummien hirsiseinien kaveriksi♡
Anonyymi sanoi…
Ihanasti sopii, pehmentää kivasti hirsiseinän tummuutta. Kaunis väri, hyvä, kun et ehtinyt kierrättää kauniita verhoja :) Tepa Seinäjoelta ps mielenkiinnolla odottelen mitä siellä ulkona touhutaan ? :)
Tiina sanoi…
Kiitos Jonna. 😊❤️ Mielestäni tuo roosa näyttää nyt jostakin syystä oikein kivalta.
Tiina sanoi…
Kiitos Tepa. 😊❤️ Vielä odotellaan täälläkin. 😄
Kaisa sanoi…
Kyllä roosa vaan on kaunis ja sopii niin hyvin tuon vanhan hirsiseinän kaveriksi!
Tiina sanoi…
Kaisa, kiitos. 😊❤️
Ihanasti sopii tuo vaaleanpunainen teille! Todella kaunis! <3
Tiina sanoi…
Kiitos. 😊❤️