Tukkataikoja

Huomenta vaan kaikille. Nyt sisustelun sijaan jotain ihan vallan muuta, nimittäin eilen minulle tehtiin hieman "tukkataikoja"." Syystä että; se vanhuus... se vanhuus. Oh my!!! Minullahan on jo monen monta vuotta ollut mustaksi (tai aivan tummanruskeaksi) värjätyt hiukset, ja nyt on vaan tullut niin suuri väsymys tuohon jatkuvaan taisteluun lisääntyvien harmaiden! hiusten "puskemisen" suhteen. Pakko se on vaan myöntää.... Ei sitä todellakaan enää nuoria olla. Toisaalta joo... eräs ystäväni alkoi harmaantumaan jo kolmekymppisenä, siihen nähden minä olen sittenkin saanut (sen asiaan suhteen) olla yllättävän pitkään rauhassa. Nyt en vaan enää jaksa sitä todella nopeaa harmaantuvan juurikasvun pukkaamista, eli päätimme mennä asteittan lähemmäs sitä luonnollisempaa hiusväriä.


Minunkin oma värini kun on juuri se tyypillinen suomalainen; maantienvärinen ruskea, eli hiuskuontaloni ei ole oikeastaan minkään värinen. Nyt tosiaan päätimme alkaa palata siihen luonnollisempaan kuosiin, toisaalta eilinen värinpoisto teki myös pienoiset tepposet; hiuksistani tuli punertavan ruskeat. Mutta, näin vajaan vuorokauden kokemuksella täytyy kyllä sanoa, että oikeastaan tämä pienoisena punapäänä olokaan ei tunnut hassumalta, tästä uudesta hiusväristä kun tuli noiden raitojen kanssa oikeastaan aika jees.


Ja tässäpä sitä alkutilannetta, sehän oli aika black.Näitä tukkataikoja minulle teki armas ystäväiseni Henna tuolta Savonlinnan ILMEestä. Suosittelen ehdottomasti, tai minä ainakin olen ollut tyytyväinen asiakas jo monta vuotta. Näillä tukka -höpinöillä tänään, seuraavaksi vuorossa on meidän pienen pihan kukkajuttuja.


Siihen saakka; oikein mukavaa tiistaita kaikille.
tiina

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Siellä toinen armas. 😊😘❤️ Terkkuja & iiisot halit!

   Poista
 2. Jos saan sanoa suoraan mielipiteeni? Niin huomattavasti paremmin sinulle sopiikin tämä pehmeämpi värimaailama, tuo musta, teki jotenkin "kovemman" vaikutuksen? Tämä nuorentaa todellakin :) Hyvä ratkaisu :) Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tepa, tein itse aivan saman huomion!!! 😄 Miten jotenkin vaan kangistuu niihin samoihin kaavoihin? 🤔😄

   Poista
 3. Hyvä väri! Käy sinulle oikein hyvin😊Itsekin olen punapää😘Aurinkoista päivänjatkoa!

  VastaaPoista
 4. Onpa nätti tuo uusi väri, -sopii tosi hyvin sulle!♥
  Itselläni harmaus ei ole enää `uhka` vaan ikävä tosi asia... -ollut jo monta vuotta.
  Reilu kolmekymppisenä tuli ensimmäset, -Tompan menehtymisen jälkeen harmaannuin hetkessä lisää.
  Olen jo pitkän miettinyt että annan sen harmaan kasvaa ja otan siihen esim. tumman harmaita raitoja. Juurikin samasta syystä kuin sinulla oli, -kyllästyy siihen juurikasvun selvään rajaan.
  Aurinkoisia päiviä ja terkkuja täältä!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo... todellakin kyllästyy, sillä jo parin viikon kuluttua värjäämisestä ilmaantuvat ne ekat harmaat haituvat. Ei jaksa enää vatkata sen asian kanssa, nyt mennään kohti ruskeaa vaaleilla (ja toivottavasti armeliammilla 😄) raidoilla. 😊 Samoin sinne, terkkuja täältä lähettelen. ❤️

   Poista
 5. Hei, sopii sulle kyllä tosi hyvin tuo väri! :) eikä mun mielestä ole punainen, tuntuu ehkä vain tuon tumman jälkeen itsestä. Minusta olet nyt brunette vaaleilla raidoilla. Ja kyllä nuorentaa, aivan kuten Tepakin sanoi :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos. 😊❤️ Joo, ehkä se nyt vaan itsestä sen mustan jälkeen tuntuu punaiselta, mutta oli niin tai näin niin tykkään tästä nyt todella paljon.

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis väri ja sopii ihoosi paljon paremmin!Mustahan on suurimalle osalle liian kova väri(meille suomalaisille),sekä liian tumma vanhentaa.upea muutos!-sanna-

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kävit blogissani. ♥
Kiitän kauniisti kommenteistanne,
muistathan kuitenkin nettiketin,
sekä olethan valmis seisomaan sanojesi takana
myös reilusti omalla nimelläsi. :)