Lettukahvila Kalliolinna

Moikkelis moi vaan kaikille, ja niiin pitkästä aikaa. Kesä (ja pienoinen blogipaussi) on mennyt kuin siivillä, etenkin ne vähän harvalukuiset ihanat kesäpäivät, jotenkin niitä vain tuntuu olleen himppasen liian vähän. Mutta, onneksi nyt kuitenkin edes jokunen. Sisustaminen näin kesällä on todellakin rajoittunut lähinnä terassin pehmusteiden roudaamiseen sisään ja ulos, kotona kun ei ole rempan eikä sisustamisen suhteen tapahtunut yhtikäs mitään. Patsi joo.... postista on kyllä juuri haettu iiiso paketti, sen pitäisi sisältää pari uutta (tukevampaa ;)) ) keittiön tuolia, joten silläkin saralla on kyllä jotain tulossa. Ja jossakin vaiheessa on toki tarkoitus käydä bloggariystävien kanssa myös tuolla naapurissa; Mikkelin asuntomessuilla, siitä reissusta kuvia ja juttua tulee luonnollisesti sitten vähän myöhemmin. Sekä erään ystäväni parvekkeelta on suunnitteilla pientä postausta, samoin toivon pääseväni vieraisille muutamaan hurmaavaan (kesä)kotiin sekä puutarhaan.
Toivottavasti nämä suunnitelmani onnistuvat... 
Kauniista kesäpäivistä puheenollen.... Olettekos käyneet täällä; Lettukahvila Kalliolinnassa? Tämä suloinen kierrätysperiaatteita suosiva kesäkahvila sijaitsee Savonlinnan Sulosaaressa, ja tämä paikka on todellakin käymisen arvoinen.
Ja ne letut.... No voihan nam!


Sulosaareen pääsee kävellen Spa Hotel Casinolta tulevaa siltaa pitkin, me laiskimukset tosin aina ajaa hurautamme pienellä veneellämme suoraan rantaan, silloin me voimme niin mukavasti yhdistää ne kesään kuuluvat parhaimmat jutut; veneilyn ja herkuttelun.

Lettukahvila Kalliolinnan omille sivuille pääset täältä, sieltä voit lukea kahvilan lettujen täytteiden valikoiman, lisäksi löydät sieltä myös palasen Kalliolinnan huvilan historiaa.Mukavaa keskiviikkoa kaikille.


Palataan taas,tiina


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kalliolinna on vallan ihana paikka ja siellä tulee joka kesä käytyä, kun piipahdamme veneellä Savonlinnassa 😊 Saija
Anonyymi sanoi…
Mieheni kertoi, että 40-luvulla oli perheineen kylpylässä, hänen äitinsä oli hoidoissa ja hän isänsä kanssa vietti aikaa kalastelemalla mm. Sitten muistan, kun kävimme siellä nukkeja katsomassa. Ja usein kävelimme iltaisin sinne siltaa pitkin, kun veneellä vierailimme Savonlinnassa, melkein joka kesä noin 30 vuotta. Ihana kesäpaikka :) Tepa Seinäjoelta
Jatta sanoi…
Kyllä vain viime kesänä tuli käytyä letuilla kun siellä päin vietimme pari-kolme päivää. Ihana paikka! :)
Tiina sanoi…
Ja ne letut on niiiin hyviä! 😄👌🏻❤️
Tiina sanoi…
Huvila on tosiaan niin kaunis, ja se paikka niin mieletön. 😊👌🏻❤️
Tiina sanoi…
No kyllä. 😊👌🏻❤️ Kannattaa ehdottomasti käydä, mekin vieraillaan siellä luvattonan usein. 😂
Tiina sanoi…
Siis luvattoman 😄
Ihanaa nähdä tällaista palautetta netissä! <3 Kiitos Tiina!
Ja nähdään taas ensi kesänä! :)
Tiina sanoi…
No teidän ihania lettuherkkuja ei voi kun kehua. Kiitos kesästä, nähdään taas kesällä 2018. 😊❤️